Război în Ucraina, ziua 129: Familiile civililor uciși la Kremenciuc vor fi despăgubite. În Lisiciansk, luptele continuă

social

Doi bărbați, depistați cu acte false la trecerea frontierei moldo-române. Au achitat sute de euro intermediarilor

11 iunie 2022, ora 14:53
Distribuie:

Doi bărbați au fost depistați cu acte false la trecerea frontierei moldo-române. Cei doi sunt originari din Ucraina și Republica Moldova.

Un cetățean ucrainean, în vârstă de 42 de ani, a aflat în punctul de trecere a frontierei Sculeni că permisul său de conducere nu este veridic și riscă cercetare penală.  

Pentru autorizarea ieșirii din Republica Moldova, șoferul a prezentat permisul de conducere internațional, însă actul nu este recunoscut de niciun stat. Acesta a declarat că și-a perfectat documentul în baza unui permis de conducere autentic prin intermediul unei agenții contra sumei de 500 de euro. 

Într-un alt caz, un tânăr de 34 de ani, din raionul Criuleni, este cercetat pentru deținerea unei cărți de identitate românești falsificate. Acesta se deplasa ca pasager al unei curse spre Germania și în cadrul controlului suplimentar, a fost depistat documentul cu pricina. Totul s-a întâmplat în punctul de trecere a frontierei Leușeni.

Fiind audiat, bărbatul a menționat că a intrat în posesia actului cu ajutorul unui cunoscut, pentru care a plătit 150 de euro. Cu ajutorul acestui act, călătorul spera să se angajeze mai ușor în câmpul muncii, peste hotare.

Ambele documente au fost ridicate și transmise către laboratorul criminalistic pentru stabilirea legalității acestora. Cercetările vor continua pentru elucidarea circumstanțelor și identificarea tuturor persoanelor implicate. 

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram