Război în Ucraina, ziua 130: Fragmente umane, recuperate din mall-ul din Kremenciuk. Zelenski cere ajutor internațional

social

/FOTO/ Două șoferițe din R. Moldova, amendate de polițiști: Au întrecut limita de viteză cu circa 100 km/h

13 iunie 2022, ora 15:28
Distribuie:

Două șoferițe amatoare de viteză au fost sancționate pentru depășirea limitei de viteză în weekend-ul trecut. Una dintre ele se deplasa cu 173 km/h spre la ieșirea din Edineț, la volanul unui Mercedes. Cealaltă femeie se afla la volanul unui Volkswagen, deplasându-se cu 143 km/h, prin satul Tretești din raionul Cahul.

Primul caz a avut loc pe traseul M5 la ieșirea din orașul Edineț. Șoferița de 46 de ani, originară din raionul Briceni, fiind la volanul unui Mercedes se deplasa cu viteza de 173 km/h, depășind limita cu 103 km/h. 

Cel de-al doilea caz a avut loc în localitatea Tretești din raionul Cahul. Șoferița de 22 de ani, originară din același raion, fiind la volanul unui Volkswagen Golf, se deplasa prin localitate cu viteza de 143 km/h, depășind limita admisă cu 93 km/h.

Ambele femei au fost sancționate de către oamenii legii.

De la începutul lunii curente, peste 5.700 de șoferi au fost sancționați de polițiștii Inspectoratul Național de Securitate Publică (INSP), pentru că au depășit limita de viteză admisă pe sectorul de deplasare. 

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram