Război în Ucraina, ziua 123: La Kiev s-a tras cu rachete care pot parcurge o distanță de până la 5,5 mii de km

social

/VIDEO/ Droguri în valoare de 45.000 de lei, ridicate de polițiști. Doi bărbați, plasați în arest la domiciliu pentru 30 de zile

24 iunie 2022, ora 11:23
Distribuie:

Doi bărbați au fost plasați în arest la domiciliu pentru 30 de zile. Aceștia sunt suspectați de păstrarea şi realizarea în cantităţi deosebit de mari a substanţelor stupefiante de tip „Marijuana’’, produse etnobotanice și analoagele acestora.

Gruparea a fost documentată timp de o lună, perioadă în care oamenii legii au stabilit că drogurile urmau să fie realizate prin plasare în ascunzișuri, iar coordonatele acestora erau transmise prin „Telegram”.

În urma intervenției poliției, au fost reținuți doi bărbați cu vârstele de 24 și 25 de ani, domiciliați în municipiul Chișinău și orașul Hîncești.

În cadrul perchezițiilor efectuate la domiciliul indivizilor, au fost depistate şi ridicate circa 40 de pachețele cu substanțe narcotice de tip „marijuana”, 100 de grame de „marijuana” neambalată, semințe, cântare și utilaje folosite pentru sigilarea dozelor, precum și abțibilduri pentru marcarea acestora. Toate au fost ridicate și sigilate conform procedurii.

Valoarea drogurilor pe piața neagră ajunge la 45.000 de lei.   

Bărbații au primit arest la domiciliu timp de 30 de zile, iar dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă închisoare de la 7 la 15 ani. 

Acțiunile de documentare și reținere au fost desfășurate de ofițerii Secției investigare infracțiuni și urmărire penală a Inspectoratului de poliție Ciocana și ai Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, sub conducerea procurorilor Procuraturii municipiului Chișinău, Oficiul Ciocana.

Polițiștii continuă acțiunile procesuale în vederea documentării și stabilirii altor complici la săvârșirea infracțiunii.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram