Război în Ucraina, ziua 123: Kievul, atacat! S-a tras cu rachete care pot parcurge o distanță de până la 5,5 mii de km

social

/FOTO/ Un camion plin cu cereale, cuprins de flăcări la Căușeni: Focul a distrus cabina vehiculului

20 iunie 2022, ora 15:28
Distribuie:

Un autocamion încărcat cu 24 de tone de porumb, a fost cuprins de flăcări în satul Taraclia din raionul Căușeni. Pompierii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) al MAI au intervenit pentru a stinge incendiul.  Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 11:30. 

Potrivit informațiilor recepționate, un autocamion de model DAF, care se deplasa de la Căușeni spre portul Giurgiulești pe traseul R26, a fost cuprins de flăcări.

Două echipaje de pompieri au intervenit la fața locului, pentru a stinge flăcările. Aceștia au reușit să stingă incendiul către ora 11:58. 

Conform IGSU, nimeni nu a avut de suferit, iar focul a distrus cabina autovehiculului. Remorca încărcată cu porumb nu a fost afectată. 

Totodată, angajații IGSU au efectuat răcirea rezervorului cu combustibil pentru prevenirea unei explozii. 

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior. În ultimele 24 de ore, pompierii și salvatorii au intervenit în 67 de situații de risc.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram