Război în Ucraina, ziua 124: Atac la Odesa și pe Insula Șerpilor. Mall distrus la Kremenciug. Rusia intră în default

social

În contextul vizitei lui Macron în Moldova, la Chișinău vor fi semnate mai multe documente bilaterale

15 iunie 2022, ora 15:16
Distribuie:

Autoritățile de la Chișinău anunță că miercuri, 15 iunie, va avea loc semnarea unor documente bilaterale. Asta în contextul vizitei la Chișinău a președintelui Republicii Franceze, Emmanuel Macron.

Documentele vor fi semnate de către viceprim-ministrul, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu, ministrul Finanțelor, Dumitru Budianschi și ministra pentru Europa și Afaceri Externe, Catherine Colonna.

Ceremonia de semnare se va desfășura în incinta Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, astăzi, începând cu ora 16:50.

TV8.md reamintește că vizita șefului de stat francez a fost anunțată pe 10 iunie de către Palatul Elysée, citat de Le Figaro.

În zilele de 17-18 mai, președinta Maia Sandu a efectuat o vizită de lucru la Bruxelles, unde a avut întrevederi cu oficiali ai instituțiilor UE și a susținut un discurs în plenul Parlamentului European. Ulterior, pe 19 mai, s-a întâlnit la Paris cu omologul său francez, Emmanuel Macron.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

/FOTO VIDEO/ Președintele Franței a ajuns la Chișinău: Emmanuel Macron a fost întâmpinat de Maia Sandu

15 iunie 2022, 14:06

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram