Război în Ucraina, ziua 129: Familiile civililor uciși la Kremenciuc vor fi despăgubite. În Lisiciansk, luptele continuă

externe

În Singapore, ai nevoie de 75.000 de dolari doar pentru dreptul de a deține o mașină

22 iunie 2022, ora 19:30
Distribuie:

Costul deținerii unui nou automobil în Singapore a atins un nou record. Pentru aceasta, e nevoie de 75.000 de dolari, aproximativ 1,4 milioane de lei, transmite Bloomberg, potrivit Digi24.

Ofertele pentru certificatele de tip COE (certificates of entitlement - certificate de drept - n.r.), care pot fi utilizate pentru orice tip de vehicul, dar care la final, ajung să fie utilizate pentru autoturisme cu o capacitate de până la 1.600 de centimetri cubi şi 130 de cai putere, au atins un nou record de 104.000 de dolari singaporezi (75.119 dolari SUA) la cea de a doua rundă a licitației organizate în luna iunie. Acest preţ trebuie plătit înainte de achiziţionarea automobilului propriu zis.

COE este un certificat care oferă dreptul de a înregistra, deţine şi utiliza un vehicul în Singapore pentru o perioadă de 10 ani. Numărul de COE disponibile este decis de autorităţi la fiecare şase luni.

Preţurile pentru dreptul de a deţine un automobil mai mare şi mai puternic din categoria B au atins şi ele un nou record de 106.001 dolari singaporezi, depăşind precedentul record atins în data de 8 iunie, în condiţiile în care preţurile pentru transportul privat în Singapore au sărit în aer pe fondul presiunilor inflaţioniste, mai scrie Bloomberg.

Preţul carburanţilor la pompă în Singapore a înregistrat şi el o tendinţă de creştere după invadarea Ucrainei de către Rusia, apărând îngrijorările, potrivit cărora conflictele din Europa vor genera noi incertitudini.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram