Război în Ucraina, ziua 129: Familiile civililor uciși la Kremenciuc vor fi despăgubite. În Lisiciansk, luptele continuă

social

La o lună de la tragedia din Parcul Alunelul, Ceban anunță cine este noul șef la „Spații Verzi”

20 iunie 2022, ora 10:31
Distribuie:

Victoria Covali este noua șefă a Asociației de Gospodărire „Spații Verzi”. Anunțul a fost făcut de primarul Capitalei, Ion Ceban, la ședința de astăzi, 20 iunie, a Primăriei. Anterior, Victoria Covali a deținut funcția de director adjunct al Agenției „Moldsilva”. 

„Ne dorim să avem un confort atât fizic, cât și psihic. Și spațiile verzi sunt foarte importante în acest sens. Acest sector înregistrează multe restanțe pe care ne vom strădui să le rezolvăm”, a menționat Covali.

TV8.md reamintește că, pe 16 mai, primarul general, Ion Ceban, a dispus suspendarea din funcție a conducerii Asociației de Gospodărire „Spații Verzi”. 

Decizia a fost luată după ce, pe 14 mai, în Parcul „Alunelul”, un copil de un an și două luni ani a fost ucis de o creangă uscată, care a căzut peste căruciorul în care se afla.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Șeful de la „Spații Verzi”, suspendat din funcție. Motivul: moartea copilului de un an într-un parc din Capitală

16 mai 2022, 10:05

Un copil de doi ani a murit după ce o creangă de copac a căzut în parcul Alunelul

14 mai 2022, 14:05

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram