Război în Ucraina, ziua 129: Familiile civililor uciși la Kremenciuc vor fi despăgubite. În Lisiciansk, luptele continuă

social

/VIDEO/ Lilian Carp, printre potențialii candidați PAS la funcția de primar al Capitalei

21 iunie 2022, ora 20:55
Distribuie:

Deputatul fracțiunii parlamentare Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), Lilian Carp, se numără printre potențialii candidați din partea partidului la funcția de primar al municipiului Chișinău. Anunțul a fost făcut în cadrul emisiunii „Freedom” de la TV8, de către președintele Parlamentului, Igor Grosu.

Acesta a precizat că sunt mai mulți candidați, însă o decizie în acest sens va fi luată în timpul apropiat.

„Avem mai multe candidaturi. Suntem în proces de analize și în timpul apropiat o să luăm o decizie în baza unor măsurători și calculi. După analiză o să-l prezentăm. Noi avem mai multe candidaturi pe care o să le analizăm și o să-l alegem pe cel mai bun, inclusiv domnul Carp”, a precizat în cadrul emisiunii Igor Grosu.

TV8 reamintește că anterior, Igor Grosu a declarat că, candidatul din partea PAS, la funcția de primar al Capitalei va fi anunțat nu mai târziu de 15 mai.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram