Război în Ucraina, ziua 129: Familiile civililor uciși la Kremenciuc vor fi despăgubite. În Lisiciansk, luptele continuă

sport

/VIDEO/ Luptătorii de stil greco-roman au obținut 4 medalii la Roma: Bradu - aur, Ciobanu - argint

24 iunie 2022, ora 13:10
Distribuie:

Performanță pentru luptătorii de stil greco-roman la turneul internațional Ranking Series ”Matteo Pellicone” din Roma. Sportivii moldoveni au cucerit 4 medalii, una de aur, una de argint și două de bronz. 

Cea mai mare performanță a obținut-o lupătorul Mihail Bradu, care a evoluat în categoria de 82 de kilograme. 

Sportivul pregătit de antrenorul Mihail Cucu a trecut în sferturi și semifinale de adversari din Norvegia și Cehia, iar în marea finală s-a duelat cu iranianul Rasoul Sadegh Garmsiri. 

Bradu a reușit din start un procedeu de două puncte, iar ulterior confruntarea a fost una foarte aprigă și adversarul a redus din diferență și la un moment dat a trecut la conducere. 

Însă, punctele au fost anulate după ce a fost solicitat un Challenge, scor final 2-1 și medalia de aur pentru țara noastră.

Tot în categoria de 82 de kilograme, Daniel Cataraga a obținut medalia de bronz. 

În categoria de 63 de kilograme, Victor Ciobanu a cucerit medalia de argint. 

Discipolul lui Mihail Cucu a dispus în rudele preliminare de adversari din Azerbaidjan și Statele Unite ale Americii, iar în semifinale l-a surclasat pe lituanianul Justas Petravicius. 

În finală, Ciobanu l-a reîntâlnit pe azerul din prima rundă, Taleh Mammadov pe care îl învinsese clar cu 7-0. 

În ultimul act însă, confruntarea a fost pe muchie de cuțit, iar adversarul moldoveanului a părut mult mai motivat și într-un final a învins cu scorul de 4-2. 

Ultima medalie, de bronz, a revenit lui Valentin Petic la categoria de 72 de kilograme.  

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram