Război în Ucraina, ziua 174: Explozii în Crimeea: „Risc de moarte pentru invadatori și hoți”. O cale ferată din Kursk, aruncată în aer

auto

Mercedes-Benz VISION EQXX şi-a bătut propriul record de autonomie electrică

FOTO: autoblog.md
24 iunie 2022, ora 17:37
Distribuie:

Mercedes-Benz VISION EQXX își bate propriul record de eficiență în condusul în lumea reală, cu încă o călătorie de peste 1.000 de km cu o singură încărcare a bateriei. După ce, în aprilie, a rulat fără probleme din Stuttgart spre Cassis (Franța), vehiculul de cercetare a ridicat ștacheta și mai sus, cu o călătorie de 1.202 kilometri de la Stuttgart la Silverstone (Marea Britanie), pornind în dimineaţa zilei de 21 iunie şi ajungând la destinație în seara zilei de 22 iunie.

După ce a negociat o închidere temporară a unui autobahn și a cerut o deviere transfrontalieră în apropiere de Stuttgart, VISION EQXX a trecut granița franceză în apropiere de Strasbourg, apoi a traversat nordul Franței cu viteze de autostradă până la Calais, unde a trecut prin Eurotunnel.

Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram