Război în Ucraina, ziua 129: Familiile civililor uciși la Kremenciuc vor fi despăgubite. În Lisiciansk, luptele continuă

politic

/VIDEO/ Președintele francez Emmanuel Macron ajunge miercuri în Republica Moldova: Detalii despre vizită

Foto: președinte.md
15 iunie 2022, ora 08:53
Distribuie:

Președintele Republicii Franceze, Emmanuel Macron, va efectua o vizită de lucru în Republica Moldova. Miercuri, 15 iunie, acesta va fi întâmpinat de președinta Maia Sandu la ora 13:30, la Reședința de Stat de pe strada Nicolae Iorga, 23. 

Potrivit unui comunicat remis de Președinție, la Reședința de Stat cei doi șefi de stat vor avea discuții, iar după întrevedere, la ora 15.45, vor susține o conferință de presă comună.

Din programul celor doi șefi de stat mai face parte o vizită la Alianța Franceză din Moldova. De asemenea, ei vor avea o discuție cu câțiva reprezentanți ai societății civile din țara noastră.

TV8.md reamintește că vizita șefului de stat francez a fost anunțată pe 10 iunie de către Palatul Elysée, citat de Le Figaro. 

În zilele de 17-18 mai, președinta Maia Sandu a efectuat o vizită de lucru la Bruxelles, unde a avut întrevederi cu oficiali ai instituțiilor UE și a susținut un discurs în plenul Parlamentului European. Ulterior, pe 19 mai, s-a întâlnit la Paris cu omologul său francez, Emmanuel Macron.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Sandu, după întâlnirea cu Macron: Contăm pe sprijinul Parisului pentru ca RM să obțină statutul de țară candidat la UE

19 mai 2022, 20:05

Maia Sandu salută inițiativa lui Emmanuel Macron de creare a unei „comunități politice europene”

19 mai 2022, 23:05

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram