Război în Ucraina, ziua 129: Familiile civililor uciși la Kremenciuc vor fi despăgubite. În Lisiciansk, luptele continuă

politic

Rezultate preliminare CEC: Turul doi al alegerilor locale noi din cele 3 localități

13 iunie 2022, ora 08:12
Distribuie:

Trei localități din țară și-au ales duminică, 12 iunie, primarul. Turul doi al alegerilor locale noi au avut loc în comuna Ghetlova, raionul Orhei, satul Glinjeni, raionul Fălești și satul Zastînca, raionul Soroca. Comisia Electorală Centrală prezintă rezultatele preliminare ale turului doi al alegerilor locale noi pentru funcția de primar.

În conformitate cu prevederile Codului electoral, la al doilea tur de scrutin se consideră ales candidatul care a obținut cel mai mare număr de voturi, indiferent de numărul alegătorilor care au participat la alegeri.

Totodată, atragem atenția că toată informația oferită până la recepționarea de către CEC a  documentelor în original de la organele electorale inferioare poartă un caracter preliminar.

TV8.md reamintește că Comisia Electorală Centrală a prezentat în data de 30 mai, rezultatele preliminare ale alegerilor locale noi, care au avut loc duminică, 29 mai, în sate și comune. Potrivit CEC, BCS a câștigat din primul tur de scrutin două mandate de primar - în satul Zăicani, raionul Râșcani, și Moara de Piatră, raionul Drochia. 

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Turul doi al alegerilor locale noi are loc astăzi în trei localități. Peste 6.500 de alegători sunt așteptați la urne

12 iunie 2022, 11:06

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram