Război în Ucraina, ziua 124: Atac la Odesa și pe Insula Șerpilor. Mall distrus la Kremenciug. Rusia intră în default

externe

Rusia: Negocierile dintre Ucraina și Rusia ar putea fi reluate la sfârșitul lunii august

18 iunie 2022, ora 11:59
Distribuie:

Șeful echipei de negocieri cu Rusia, David Arakhamia, a anunțat sâmbătă, 18 iunie, că Ucraina ar putea relua discuțiile cu ocupanții ruși dintr-o poziție consolidată la sfârșitul lunii august, informează Ukrainska Pravda. 

Potrivit oficialului de la Kiev, Ucraina va putea relua discuțiile de pace cu Rusia dacă își va întări poziția pe front, dar din motive de securitate nu a precizat despre ce este vorba.

„Sfârșitul lunii august (n.r – când Ucraina poate relua negocierile dintr-o poziție consolidată). Nu vrem să ne împărtășim planurile cu rușii, dar cred că vom organiza o contraofensivă în unele zone”, a precizat David Arahamia.

De la invazia rușilor în Ucraina, în 24 februarie, cele două părți au purtat mai multe runde de negocieri. Acestea nu s-au încheiat cu prea mari rezultate, Rusia și Ucraina reușind să ajungă la înțelegeri doar în privința organizării coridoarelor verzi pentru evacuarea civililor.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: https://t.me/tv8

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram