Război în Ucraina, ziua 123: La Kiev s-a tras cu rachete care pot parcurge o distanță de până la 5,5 mii de km

social

Șofer din Anenii Noi, trimis în judecată. A încercat să scoată din țară tutun și medicamente de peste 1 milion de lei

Foto simbol
16 iunie 2022, ora 14:12
Distribuie:

Un șofer din Anenii Noi a fost trimis în judecată, după ce a încercat să scoată din țară ilegal tutun, medicamente și anabolizante de peste 1,2 milioane de lei. Despre aceasta informează Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS).

Totul s-a întâmplat în noiembrie 2021, când bărbatul cu pricina a fost sesizat de către oamenii legii la postul vamal Leușeni. Acesta se îndrepta cu un camion spre România pentru a lua marfă de acolo, care urma să fie transportată în Italia.

În urma examinării transportului de către angajații Serviciului Vamal, a fost depistată marfa care era ascunsă în una din roțile de rezervă ale semiremorcii camionului. În interiorul acesteia, funcționarii vamali au găsit aproape 90 de pachete de tutun pentru narghilea, a câte un kilogram fiecare, precum și cantități impunătoare de anabolizante și medicamente.

Atât marfa, cât și camionul au fost recunoscute în calitate de corpuri delicte, iar la solicitarea procurorilor PCCOCS, obiectele folosite la comiterea infracțiunii urmează a fi confiscate.

Pentru fapta comisă, individul riscă pedeapsa cu închisoarea pentru un termen de la 4 la 10 ani.

Potrivit legii, până la pronunțarea unei hotărâri de către Judecătoria Hâncești și rămânerea ei definitivă, inculpatul se prevalează de prezumția nevinovăției.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram