Război în Ucraina, ziua 124: Atac cu rachete la Odesa și bombardament pe Insula Șerpilor. Rusia intră în default tehnic

externe

„Totul ar ieși la iveală”. Ucraina publică discuția dintre un soldat rus și mama lui

11 iunie 2022, ora 16:20
Distribuie:

Direcția de informații a Ministerului Apărării a publicat o nouă interceptare în care un soldat rus i-ar spune mamei sale că trupele Rusiei nu pot fi retrase din Ucraina, pentru că întreaga lume ar vedea ce au făcut acolo și comandamentul nu este de acord cu asta, relatează Ukrainska Pravda, potrivit HotNews

Conversația dintre soldatul rus și mama sa a fost interceptată de Direcția de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei.

„20 de oameni sunt trimiși într-o luptă... Vom merge acolo să murim. Există un batalion [al Forțelor Armate ale Ucrainei] și avem doar 20 de oameni. Cu toții am acceptat faptul că dacă mergem acolo, nu vom supraviețui.

Pur și simplu nu are sens pentru ei să-l scoată pe locotenent-colonel de acolo. Pentru că totul va ieși la iveală: ce au făcut aici, cum au făcut, unde au împușcat, ce... Toată lumea a fost trădată cu mult timp în urmă”, este conversația dintre mamă și soldatul rus.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram