/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 127: Armata rusă s-a retras de pe Insula Șerpilor. Concluziile summitului NATO

social

/VIDEO/ Tragedie la scăldat: Un bărbat din Rezina a murit înecat în iazul din localitate

Foto simbol
20 iunie 2022, ora 14:21
Distribuie:

Incident tragic în localitatea Cinișeuți din raionul Rezina. Un bărbat de 50 de ani a murit înecat în bazinul acvatic din localitate. Tragedia a avut loc aseară.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 17:30. Bărbatul a intrat în apă să se scalde, dar nu a mai ieșit din apă. Corpul neînsuflețit al acestuia a fost scos la mal de către salvatori, de la o adâncime de șase metri. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite. 

În acest context, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență îndeamnă oamenii să respecte cu strictețe regulile de comportament în preajma bazinelor acvatice. Aceștia sunt rugați să nu opteze pentru lacuri care nu sunt dotate cu stații de salvare. 

Mai mult, persoanele sunt îndemnate să evite consumul de băuturi alcoolice dacă aleg să meargă la scăldat. Conform datelor Inspectoratului, de la începutul anului curent în bazinele acvatice din țară și-au pierdut viața 13 persoane. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram