Război în Ucraina, ziua 129: Familiile civililor uciși la Kremenciuc vor fi despăgubite. În Lisiciansk, luptele continuă

timp liber

Trupa Nogu Svelo! din Rusia a lansat piesa „Ucraina”: „Nu-ți fie frică! Iubirea este întotdeauna mai puternică!”

foto: tv8.md
12 iunie 2022, ora 19:24
Distribuie:

Trupa Nogu Svelo! din Rusia a lansat astăzi, 12 iunie, piesa „Ucraina”, chiar de Ziua Națională a Federației Ruse. În doar șapte ore, melodia a adunat peste 275 de mii de vizualizări și peste 78 de mii de aprecieri.

„Ucraina! Cealaltă jumătate a mea!/ Fiule, nu-ți fie frică! Și așteaptă puțin:/ Se va termina - alertă de raid aerian./ Se pare că este liniște. Se pare că au zburat./ Se pare că tu și cu mine am supraviețuit astăzi./ Nu-ți fie frică, fiică! Iubirea este întotdeauna mai puternică!/ Unde este Roma a treia, unde este al treilea Reich și unde este Pompei?/ Dar vor trăi și vor deveni doar mai cool/ Odesa, Kiev, Harkov, Mariupol, Bucea!”, sunt câteva dintre versurile cântecului.

În aprilie, trupa a lansat piesa „Nu avem nevoie de război”.

Nogu Svelo! este o trupă de rock populară din Moscova, asociată, de obicei, cu umorul și parodia. 

Anterior, în ziua 100 a războiului, cântăreața ucraineană Svetlana Loboda a lansat o nouă melodie care îți dă fiori. Cântecul se numește „Rugăciune” și reflectă cruzimea războiului.

 

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

/VIDEO/ Emoționant până la lacrimi! Svetlana Loboda a lansat „Молитва”, o piesă despre cruzimea războiului

03 iunie 2022, 16:06

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram