Război în Ucraina, ziua 129: Familiile civililor uciși la Kremenciuc vor fi despăgubite. În Lisiciansk, luptele continuă

politic

Ultima Oră! Moțiunea simplă a picat: Viorel Gherciu rămâne ministrul Agriculturii

16 iunie 2022, ora 17:26
Distribuie:

După câteva ore de dezbateri și replici acide în Parlament, moțiunea simplă inițiată de BCS asupra politicilor Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare nu a fost susținută. Respectiv, Viorel Gherciu rămâne în funcția de ministru.

TV8 reamintește că deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor au înaintat o moțiune simplă asupra politicilor Ministerului Agriculturii și Industriei Alimentare 

Potrivit opoziției parlamentare, instituția nu a întreprins suficiente acțiuni pentru a-i ajuta pe agricultori în contextul scumpirilor. În opinia BCS, ministrul Agriculturii, Viorel Gherciu, nu are o viziune clară privind dezvoltarea sectorului agroalimentar, iar suportul anunțat pentru agricultori nu este suficient.

În cadrul ședinței plenare de astăzi, Gherciu a prezentat de la tribuna Parlamentului raportul de activitatea a ministerului pe care îl conduce. Ministruul a precizat că „tensiunile armate din regiune, criza fertilizanților și a produselor petroliere cu impact asupra economiei naționale, au aprofundat problemele existente pe segmentul agroalimentar și au adus în prim plan problema securității alimentare”.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Dezbaterea moțiunii. Gherciu, în fața tribunei: Situația curentă a adus în prim plan problema securității alimentare

16 iunie 2022, 15:06

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram