Război în Ucraina, ziua 129: Familiile civililor uciși la Kremenciuc vor fi despăgubite. În Lisiciansk, luptele continuă

social

/VIDEO/ Un bărbat din Capitală, plasat în arest pentru 30 de zile. Ar fi comercializat droguri prin intermediul Telegram

20 iunie 2022, ora 11:40
Distribuie:

Un bărbat de 38 de ani, din Chișinău, a fost reținut pentru că ar fi vândut droguri prin intermediul aplicației „Telegram”. Acesta nu este la prima abatere de la lege, fiind anterior, cercetat penal pentru infracțiuni asemănătoare.

După ce au intrat în posesia unei informații operative despre activitatea infracțională a individului, polițiștii au dispus mai multe măsuri speciale de investigație pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și acumularea probelor.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliul suspectului, bărbatul a recunoscut că deține mai multe pachețele cu substanțe interzise.

Oamenii legii au găsit șase pachețele de tip zip-lock, cu substanță de culoare albă asemănătoare drogurilor, carduri bancare care se utilizau la realizarea drogurilor, mai multe aparate confecționate artizanal pentru consumul drogurilor și obiecte ce servesc pentru ambalarea substanțelor narcotice.

Drogurile au fost ridicate pentru a fi supuse expertizei chimice.

Bărbatul a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru „Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicelor sau analogilor acestora”, în proporții deosebit de mari.

Acesta riscă închisoare de la 7 la 15 de ani. Polițiștii continuă acțiunile procesuale în vederea documentării și stabilirii altor complici la săvârșirea infracțiunii.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram