Război în Ucraina, ziua 129: Familiile civililor uciși la Kremenciuc vor fi despăgubite. În Lisiciansk, luptele continuă

social

/VIDEO/ Un bărbat din Fălești, reținut pentru 30 de zile: A furat telefoane mobile, în valoare de 19 mii de lei

Foto: Captură ecran/ Youtube
13 iunie 2022, ora 13:52
Distribuie:

Un bărbat din raionul Fălești a fost reținut pentru 30 de zile, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt și jaf. Acesta ar fi cauzat victimelor prejudicii în valoare de 19 000 de lei.

Din imaginile video publicate de către poliție se poate observa cum suspectul a luat, de pe tejghea, telefonul mobil al vânzătoarei în timp ce aceasta se afla cu spatele la el. 

Potrivit poliției, bărbatul ar fi comis trei cazuri de infracțiuni pe parcursul lunii mai, în sectorul Buiucani al Capitalei. În toate trei cazuri, acesta ar fi sustras mai multe telefoane mobile.

Așadar, în cadrul acțiunilor de investigație și urmărire penală, polițiștii au acumulat probe concludente în privința suspectului, iar acesta, în cele din urmă, și-a recunoscut vina. Bărbatul avea asupra sa și alte bunuri, precum ceasuri de mână și portmonee.

Potrivit poliției, suspectul nu este la prima sa abatere de la lege, fiind judecat pentru comiterea mai multor tipuri de infracțiuni.

Conform legislației în vigoare pentru faptele comise el riscă închisoare pe un termen de la 4 la 7 ani.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram