Război în Ucraina, ziua 129: Familiile civililor uciși la Kremenciuc vor fi despăgubite. În Lisiciansk, luptele continuă

social

/VIDEO/ Un bărbat din Transnistria a apelat la un killer pentru a-și ucide fosta soție: Suma propusă și planul pus la cale

14 iunie 2022, ora 11:48
Distribuie:

Un bărbat din regiunea transnistreană a apelat la un killer pentru a-și ucide fosta soție, motivul fiind cei trei copii ai cuplului, care ar fi trebuit să rămână cu tatăl. Oamenii legii descins cu percheziții, unde au fost depistate mijloace financiare în valută, echivalentul a 92.800 de lei, prezumate a fi destinate pentru achitarea cu executorul omorului.

Procurorii din cadrul Procuraturii municipiului Bălți, în comun cu ofițerii de investigații monitorizează acest caz, încă din aprilie 2022, atunci când au intrat în posesia mai multor informații din care rezulta pregătirea de către un bărbat a omorului fostei sale soții.

În cadrul acțiunilor de urmărire penală și măsurilor speciale de investigații, efectuate s-a stabilit că, un bărbat, locuitor din regiunea transnistreană, pe fonul unor relații ostile cu fosta sa soție, contra unor sume de bani a întreprins mai multe tentative de a racola „doritori” să comită omorul acesteia, furnizându-le atât informații necesare pentru comiterea infracțiunii, cât și doleanțele sale despre felul în care urma a fi comis omorul.

De asemenea, a fost stabilit că în scopul convingerii eventualilor executori ai omorului, bărbatul sistematic îi stimula material, promițându-le după comiterea infracțiunii remunerații materiale consistente. Bărbatul i-a transmis executorului omorului, mai multe informații despre victimă, inclusiv locul ei de aflare, poze cu victima, dar și cu casa în care locuiește aceasta.

În prezent, bărbatul se află în arest preventiv, fiind învinuit de pregătirea săvârșirii omorului la comandă al unei persoane.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram