/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 127: Armata rusă s-a retras de pe Insula Șerpilor. Concluziile summitului NATO

social

Un carabinier și tatăl său, reținuți pentru trafic de droguri: Ar fi obținut 80 de mii de lei în urma vânzărilor

17 iunie 2022, ora 15:12
Distribuie:

Un carabinier și tatăl său vitreg au fost reținuți pentru trafic de droguri. Mai mult, procurorilor, cei doi bărbați activau în cadrul unui magazin de droguri care primea comenzi pe internet.

Bărbații au fost prinși în flagrant joi, 16 iunie, de către reprezentanții Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS). Aceștia distribuiau droguri în Chișinău, care urmau a fi preluate ulterior de potențialii cumpărători.

După percheziționarea bănuiților și a domiciliului lor, polițiștii au ridicat 40 de pachețele sigilate, care aveau în interiorul lor droguri de tip PVP, precum și 80.000 de lei care ar fi fost obținuți din traficul de droguri.

Procurorii PCCOCS urmează să le formuleze învinuirile și să depună demersurile de aplicare a arestului preventiv, pentru continuarea obiectivă a investigațiilor, timp în care potrivit legii aceștia se prevalează de prezumția nevinovăției.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram