/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 127: Armata rusă s-a retras de pe Insula Șerpilor. Concluziile summitului NATO

social

Un motociclist a decedat după ce a accidentat doi bicicliști în satul Secăreni din raionul Hîncești

foto simbol
11 iunie 2022, ora 19:21
Distribuie:

Un bărbat de 34 de ani care conducea o motocicletă de model „MT”, a decedat după s-a tamponat din spate cu două biciclete, care se deplasau în aceeași direcție. Totul s-a întâmplat pe 10 iunie, când motociclistul se deplasa în direcția dintre localitățile Secărenii Vechi spre Secărenii Noi.

În seara de 10 iunie 2022, în Serviciul de Gardă al IP Hînceşti a parvenit apelul telefonic precum că în s. Secăreni, s-a produs un accident cu implicarea unei motociclete, soldat cu decesul conducătorului mijlocului de transport.

La fața locului, s-au deplasat angajații poliției pentru a documenta cazul. Potrivit acestora, bicicletele erau conduse de către o minoră de 15 ani și un tânăr de 18 ani. 

În urma impactului, minora și tânărul de 18 ani au fost transportați la spitalul raional Hîncești pentru îngrijiri medicale. Conducătorul motocicletei a derapat de pe traseu, a căzut la sol și în urma leziunilor primite, a decedat pe loc.

Pe acest caz, polițiștii au inițiat o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram