Război în Ucraina, ziua 129: Familiile civililor uciși la Kremenciuc vor fi despăgubite. În Lisiciansk, luptele continuă

social

/VIDEO/ Va merge președinta sau nu într-o vacanță în această vară? „A fost o perioadă complicată pentru toți”

19 iunie 2022, ora 15:16
Distribuie:

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, speră că va merge într-o vacanța în această vară. „Sper să reușesc să-mi iau câteva zile”, a precizat șefa statului, în cadrul emisiunii „Cutia Neagră”, de la TV8, adăugând că este „o perioadă complicată pentru toți” din cauza războiului, dar și din punct de vedere economic.

„Sper să merg, dar o să vedem. Haideți să așteptăm să vedem ce se întâmplă cu proiectul nostru pentru următoarele zile, cum o să se întâmple lucrurile. 

Sper să reușesc să-mi iau câteva zile, pentru că a fost o perioadă destul de complicată pentru toți și sper că și cetățenii se vor putea un pic relaxa, știu că este un pic complicat în situația de securitate în care suntem noi și financiar, și cu fricile pe care le trăim și care sunt firești din cauza războiului, dar trebuie să fim în continuare, uniți, solidari, chiar dacă e complicat, putem să trecem împreună peste aceste greutăți dacă ne ținem grămadă", a spus Maia Sandu. 

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram