/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 127: Armata rusă s-a retras de pe Insula Șerpilor. Concluziile summitului NATO

externe

/VIDEO/ Două tancuri rusești, ascunse sub un pod, au fost spulberate de rachetele ucrainene

Imagine simbol
14 iunie 2022, ora 17:49
Distribuie:

Forțele ucrainene au determinat poziția exactă a două tancuri rusești care se ascundeau sub un pod distrus. Astfel, cu un tir de rachete le-au transformat în mingi de foc, informează Newsweek.ro. Armata ucraineană a eliminat 48 de invadatori ruși în estul Ucrainei în ultima zi.

Brigada 80 ucraineană de asalt aerian a afirmat că a distrus două BMP IFV rusești în timpul luptelor recente din estul țării.

"Apărătorii ucraineni continuă să rețină agresorul în zona de control a Grupului Tactic Operațional de Est. La 13 iunie 2022, militarii noștri au distrus 48 de trupe inamice, un vehicul de luptă de infanterie, o unitate de echipament special, două sisteme de mortiere, două camioane de artilerie, un vehicul aerian fără pilot, două depozite de muniții și un depozit de combustibil", se arată în raport.

În regiunea Harkov, militarii ucraineni au doborât elicopterul de atac rusesc Ka-52 "Alligator", transmite Brigada mecanizată 93 Separată „Holodnîi Iar”.

"În această după-amiază, batalionul de rachete antiaeriene „Holodnîi Iar” a distrus elicopterul de atac Ka-52 al Rusiei în direcția Izium, regiunea Harkov", conform raportului. Elicopterul avariat s-a prăbușit în zona ocupată temporar, între Sulihivka și Dovhenke.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram