Război în Ucraina, ziua 129: Familiile civililor uciși la Kremenciuc vor fi despăgubite. În Lisiciansk, luptele continuă

politic

/VIDEO/ Eurodeputații au aplaudat îndelung după ce au adoptat rezoluția prin care PE cere statut de candidat Moldovei

Foto: leparisien
23 iunie 2022, ora 15:47
Distribuie:

Deputații din Parlamentul European au aplaudat îndelung după ce au adoptat, cu 529 de voturi, rezoluția prin care solicită statut de candidat pentru integrarea în Uniunea Europeană pentru Republica Moldova și Ucraina. Momentul a fost surprins de eurodeputata Ramona Strugariu. 

Reacția plenului la adoptarea Rezoluției pentru acordarea statutului de țări candidate la UE pentru Ucraina, Republica Moldova şi Georgia Acest mesaj puternic trebuie să ajungă la Consiliu. Curaj, de asta are nevoie Europa astăzi. Vrem să vedem acest curaj astăzi, în decizia europeană”, a subliniat Ramona Strugariu într-o postare pe Facebook la care a atașat și momentul video în care deputații aplaudă.

Sursa video: Facebook/ Ramona Strugariu

Liderii UE se reunesc joi, 23 iunie și vineri, 24 iunie, la Bruxelles, pentru a discuta despre cererile de aderare la UE ale Republicii Moldova, Ucrainei și Georgiei. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram