Război în Ucraina, ziua 129: Familiile civililor uciși la Kremenciuc vor fi despăgubite. În Lisiciansk, luptele continuă

politic

/VIDEO/ Gavrilița, luată peste picior într-un supermarket. Premierul i-a sugerat unui tânăr să studieze macroeconomie

22 iunie 2022, ora 14:51
Distribuie:

Prim-ministra Natalia Gavrilița a fost luată peste picior de un cetățean. Tânărul a ironizat pe seama declarației premierului precum că prețurile vor crește dacă populația așteaptă ca acest lucru să se întâmple. Gavrilița nu s-a pierdut cu firea și i-a sugerat acestuia să studieze macroeconomie.

Cetățeanul a surprins-o pe Natalia Gavrilița la cumpărături într-un supermarket din Capitală. Cu camera de filmat pornită, tânărul s-a apropiat de prim-ministră și a încercat să facă haz pe seama declarației acesteia, făcute acum câteva săptămâni la un post de televiziune. 

„Prețurile au crescut în urma faptului că lumea s-a așteptat să crească, da?”, a spus tânărul.

Natalia Gavrilița i-a răspuns tot cu o întrebare: dacă a citit vreo carte de macroeconomie la facultate. „Dacă citiți o carte de macroeconomie, o să știți că așteptări inflaționiste asta și este”, a menționat premierul. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram