/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 127: Armata rusă s-a retras de pe Insula Șerpilor. Concluziile summitului NATO

externe

/VIDEO/ Imagini TV8: De Duminica Mare, mai mulți ucraineni din Bucea își pomenesc răposații

12 iunie 2022, ora 14:32
Distribuie:

Și ucrainenii sărbătoresc Duminica Mare, însă cuprinși de teroarea războiului. La Bucea, mai mulți oameni au venit la biserică și cimitire ca să-și pomenească răposații.

În imaginile filmate de jurnalista TV8, Viorica Tătaru, care se află din nou în Ucraina, se pot observa mai multe tablouri care au fost expuse într-o biserică. Acestea reflectă scenele groaznice ale masacrului din Bucea.

Cu lacrimi în ochi, o bătrână, Tatiana, a povestit că s-a întors în Ucraina pe 1 iunie, iar apartamentul său era împușcat. Nu a pierdut oameni apropiați, dar e îngrozită de tot ce se întâmplă.

Masacrul de la Bucea a îngrozit lumea, provocând un val de condamnări pe plan internaţional şi i-a determinat pe aliaţii Kievului să impună noi sancţiuni împotriva Rusiei.

Rusia respinge orice responsabilitate pentru aceste morţi şi califică drept „fake” acuzaţiile de ucidere a civililor de către soldaţii ruşi, chiar atunci când se aduc probe concludente în acest sens.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

/VIDEO/ Imagini de groază în Bucea: O nouă groapă comună cu civili uciși, descoperită în curtea bisericii

08 aprilie 2022, 14:04

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram