Război în Ucraina, ziua 129: Familiile civililor uciși la Kremenciuc vor fi despăgubite. În Lisiciansk, luptele continuă

externe

/VIDEO/ Momentul în care Joe Biden cade de pe bicicletă: Cum se simte președintele

Foto: Profimedia
18 iunie 2022, ora 19:56
Distribuie:

Președintele Statelor Unite, Joe Biden, a căzut de pe bicicletă, sâmbătă, în timp ce se plimba în apropiere de locuința sa privată din Rehoboth Beach, în Delaware. „Căzătură prezidențială”, au scris internauții. În vârstă de 79 de ani, Biden s-a ridicat rapid şi a dat asigurări că se simte bine, relatează AFP, potrivit Libertatea.

 Joe Biden a vrut să se oprească pentru a discuta cu trecătorii şi jurnaliştii care îl aşteptau, dar a spus că a avut probleme în a-şi elibera piciorul din pedală. El a căzut lateral, în timp ce bicicleta sa era oprită, potrivit înregistrării jurnalistului. Preşedintele a fost imediat înconjurat de membrii echipei sale de securitate, dar s-a ridicat rapid. Întrebat cum se simte, el a răspuns „sunt bine”.

Potrivit presei, acesta nu s-a ales cu zgârieturi sau vânătăi, potrivit jurnalistului. El a discutat cu trecătorii, apoi cu jurnaliştii, după care s-a urcat din nou pe bicicletă şi a plecat cinci minute mai târziu. 

Sănătatea tuturor preşedinţilor americani este monitorizată îndeaproape, dar cea a lui Joe Biden în special, din cauza vârstei sale avansate. În noiembrie 2020, Biden, care fusese ales, dar nu era încă învestit preşedinte, şi-a fracturat piciorul când se juca și cu unul dintre cei doi ciobăneşti germani ai familiei, Major. 

Un an mai târziu, în noiembrie 2021, medicul său a subliniat la prezentarea raportului anual că Biden este „sănătos”, „în putere” şi „apt” să-şi îndeplinească funcţia.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram