/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 127: Armata rusă s-a retras de pe Insula Șerpilor. Concluziile summitului NATO

social

/VIDEO/ Momentul în care un tânăr fură o bicicletă: Ar fi costat 5.000 de lei, dar a vândut-o cu 800 de lei

21 iunie 2022, ora 11:33
Distribuie:

Un bărbat de 25 de ani, originar din raionul Edineț, a fost reținut pentru 72 de ore. Acesta ar fi furat mai multe biciclete din scara blocurilor de locuit din Capitală.

Polițiștii din sectorul  Ciocana au fost sesizați de către o femeie care a comunicat despre sustragerea unei biciclete din scara unui bloc de locuit de pe bulevardul Mircea cel Bătrîn. Proprietara a estimat prejudiciul cauzat la suma de 5.000 de lei.

Ofițerii de investigații au dispus mai multe acțiuni de investigare și urmărire penală  pentru identificarea și reținerea suspectului.

În urma măsurilor întreprinse de polițiști, în timpul comiterii infracțiunii, suspectul a fost identificat și reținut. Acesta a comunicat că a vândut bicicleta 800 de lei, iar banii i-a cheltuit.

Totodată, polițiștii au stabilit că bărbatul a fost anterior judecat pentru infracțiuni asemănătoare, fiind  suspectat în cel puțin 10 cazuri de furt de biciclete, comise pe teritoriul municipiului Chișinău.

Pe acest caz a fost inițiată o cauză penală. Bărbatul riscă amendă de până la 67.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram