Război în Ucraina, ziua 129: Familiile civililor uciși la Kremenciuc vor fi despăgubite. În Lisiciansk, luptele continuă

comerciale

/VIDEO/ Ziua vinului Rose la "Castel Mimi": Decorul de poveste și savoarea vinului au făcut senzație (P)

13 iunie 2022, ora 22:01
Distribuie:

Atmosferă de zile mari în acest weekend la „Castel Mimi”. Devenită deja tradiție, Ziua Vinului Rose a adunat multă lume bună. Decorul de poveste, muzica de petrecere, deliciile culinare și savoarea vinului au făcut senzație și-au stârnit admirație.

„- Cum vi se pare atmosfera?
  - Bine organizat! Foarte bine, merci!”

„E super, caldă, fantastică”, au declarat oaspeții.

Emoțiile au fost la maxim pentru Alina, femeia din imagini, care-și sărbătorea și ziua de naștere. Soțul i-a pregătit această surpriză, iar alături de ei au venit și cei mai apropiați prieteni.

„A fost surpriza soțului.”

„Am venit aici să petrecem. E super”, a menționat omagiata, Alina.

Și copiii s-au distrat de minune. Au lansat zmei zburători, s-au plimbat cu trotinetele, au mâncat pe săturate vată dulce și marshmellow, au prins la puteri cu meniul tradițional oferit de Open Air Kitchen, au alergat și au dansat până amurgul s-a lăsat.

Vedeta evenimentului a fost însă vinul Rose. Pus la dispoziția vizitatorilor în cantitate nelimitată, acesta a cucerit prin finețe și savoare.

„Această sărbătoare e pentru toți amatorii vinurilor noastre Rose. Astăzi, servim oaspeții cu vin rose „Rară Neagră” la pahar, nelimitat.”

„Am avut degustație de 4 vinuri rose, produse aici, la noi, la „Castel Mimi”.”

„Vinul are o asemănare între vinul roșu și vinul alb, dar este deosebit de ambele”, a menționat directorul departamentul Marketing, Ala Samoilenco.

Oaspeții prezenți la eveniment au rămas plăcut surprinși de aroma și gustul vinurilor degustate, urându-i vinăriei „Castel Mimi” succese și cât mai multe realizări frumoase și savuroase.

„Foarte interesant că, culorile vinurilor rose din ultimul timp din Moldova s-au schimbat spre europene”, a declarat sommelier-ul, Eduard.

„E un nivel al vinurilor - high!”

„Mulți ani înainte și succes!”

„Este foarte gustos și interesant.”

„Mi-a plăcut foarte mult vinul, îndeosebi vinul Lady Rose, a fost minunat”, au menționat vizitatorii.

„Castel Mimi” este un adevărat Versailles și asta nu o spunem doar noi.

„Recent, am fost aleși prin voting internațional de Wine Travel Awards - cartea de vizită a Republicii Moldova, fapt cu care ne mândrim foarte mult.”

„Am fost și rămânem a fi un tiroir de cultură, creativitate și excelență”, a declarat directorul departamentul Marketing, Ala Samoilenco.

„Castel Mimi” este unica vinărie din Republica Moldova care produce 4 vinuri rosé diferite și, de asemenea, este unica vinărie care serbează Ziua vinului Rosé, devenită deja tradiție.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram