Război în Ucraina, ziua 217: Mesajul lui Zelenski pentru Putin și rezultatele referendumului. Kremlinul anunță un „minim obiectiv”

auto

20 de ani de Cayenne: Ştiai că prima generație există şi într-un format decapotabil?

FOTO: autoblog.md
19 septembrie 2022, ora 13:39
Distribuie:

Porsche a luat de la început în considerare forme alternative ale caroseriei SUV clasice cu cinci uși pentru Cayenne. La scurt timp după lansarea modelului de primă generație în decembrie 2002, s-au gândit trei variante suplimentare: un coupe, o versiune întinsă cu 20 de centimetri și cu un rând suplimentar de scaune, dar şi o decapotabilă, oricât de ciudat nu ar suna asta!

În mod surprinzător, ceea ce ar fi putut părea cea mai puțin convențională opțiune, un decapotabil bazat pe Cayenne, cu o lungime de aproximativ 4.8 metri, nu a fost un proiect imediat aruncat la coşul de gunoi, ci chiar construit. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

auto

Premieră: Noua generaţie Ford F-Series Super Duty – prima maşina de muncă a Americii cu 5G

FOTO: autoblog.md
28 septembrie 2022, ora 16:28
Distribuie:

Ford F-150 și-a schimbat generația în urmă cu doi ani și abia acum este timpul pentru debutul seriei de pickup-uri grele care formează familia separată Super Duty.

Modelul de generație anterioară a stat pe piaţă timp de șapte ani, este încă considerat modern din punct de vedere al platformei, astfel că Ford, deşi numeşte modelul “all-new”, în faţa noastră a scos rezultatul unei modernizări profunde a modelului din 2015.

Află mai multe despre dotările pe care le oferă, pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram