Război în Ucraina, ziua 224: Atac cu drone și ironia de la Londra. Putin a promulgat anexările, iar Zelenski cere tribunal special

social

40 de plicuri cu droguri, găsite în urma perchezițiilor la Cahul. 3 bărbați, reținuți: Unul din ei fusese închis pentru 30 de ani

14 septembrie 2022, ora 14:32
Distribuie:

Oamenii legii au reținut trei bărbați vârstele cuprinse între 35 și 66 de ani pentru trafic de droguri, dintre care unul își ispășise deja pedeapsa cu închisoarea pentru 30 de ani, pentru infracțiuni similare. Sub conducerea procurorilor PCCOCS, la Cahul au avut loc patru percheziții la domiciliile bănuiților. Totodată, percheziții au avut loc și la o vulcanizare auto dintr-un sat din raion a unuia dintre bănuiți, unde potrivit datelor din dosar, angajații erau remunerați și prin acordarea a câte trei plicuri cu marijuana pe săptămână.

Oamenii legii au ridicat de la bănuiți peste 40 de plicuri autosigilante cu droguri de tip marijuana, pe care aceștia intenționau să le pună în vânzare, plante verzi și masă vegetală mărunțită asemănătoare cânepei.

De asemenea au mai fost găsite seringi care conțineau un lichid cafeniu în el, care urmează a fi supuse expertizării, mijloace bănești care ar proveni din trafic de droguri, un dispozitiv pentru plantarea semințelor de cânepă, telefoane mobile cu diferite numere active, folosite la comiterea infracțiunii - dintre care doar cinci telefoane au fost ridicate de la un singur bănuit, precum și două stații radio portative folosite pentru comunicare în scop infracțional.

Procurorii PCCOCS urmează să le formuleze și prezinte învinuirile, pentru ulterioara aplicare a arestului preventiv în privința acestora. Investigațiile continuă, pentru stabilirea întregii rețele a grupului infracțional.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Percheziții la un bărbat din Soroca: Droguri de peste 300.000 de lei, confiscate de oamenii legii. Ce au mai găsit polițiștii

12 septembrie 2022, 12:09

/VIDEO/ Schemă de contrabandă cu droguri prin intermediul Telegram: Patru tineri, plasați în arest pentru 30 de zile

13 septembrie 2022, 11:09

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

social

/FOTO/ O mașină a fost cuprinsă de flăcări în localitatea Băcioi: Pompierii au intervenit la fața locului

05 octombrie 2022, ora 15:55
Distribuie:

O mașină a fost cuprinsă de flăcări în localitatea Băcioi. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 14:01.

Imediat la fața locului a intervenit o echipă de pompieri. 

„Pompierii au reușit lichidarea arderii la ora 14:14. În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. Potrivit IGSU, focul a afectat secțiunea motorului”, precizează IGSU.

Cauza și circumstanțele producerii arderii urmează a fi stabilite. 

Potrivit datelor IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii IGSU au intervenit în 17 situații de risc.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram