Război în Ucraina, ziua 225: Bombardamente devastatoare la Zaporojie. Zelenski anunță noi localităţi eliberate

social

A vrut să-și ajute colegul, dar riscă o documentare penală: Șofer, reținut pentru transportarea unui permis de conducere fals

21 septembrie 2022, ora 10:45
Distribuie:

Un șofer de rută (Moldova-Rusia) a preluat de la un coleg un permis de conducere pentru a-l transmite în Rusia, iar la frontieră a aflat că actul este falsificat. Bărbatul are 44 de ani și este locuitor al orașului Tiraspol. Acesta riscă o documentare penală.

Incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de marți, 20 septembrie, la frontiera Sculeni. Polițistul de frontieră a luat decizia extinderii verificărilor asupra șoferului. În geanta de mână a fost depistat un plic în care era un permis de conducere moldovenesc, emis pe numele unei persoane străine.

Din declarațiile acestuia, plicul l-ar fi primit de la un coleg, ultimul l-a rugat să-l transmită unei persoane în Federația Rusă. 

Documentul a fost ridicat și urmează să ajungă în laboratorul criminalistic al IGPF, pentru expertiza tehnico-științifică. Cercetările pe acest caz continuă. 

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

social

„Zbura” cu 149 de km/oră pe un traseu de la Cantemir, limitat la 90! Șoferul, sancționat de poliție

06 octombrie 2022, ora 12:47
Distribuie:

„Zbura” cu 149 de kilometri la oră pe un sector de drum limitat la 90. Este isprava unui șofer de 61 de ani din raionul Cantemir. 

Viteza a fost înregistrată joi dimineață, 6 octombrie, cu ajutorul unui aparat radar, care poate înregistra viteza de deplasare a unui vehicul de la o distanţă de peste un kilometru.

Șoferul de 61 de ani a fost documentat și sancționat pentru încălcarea comisă în traficul rutier.

Potrivit poliției, depășirea limitelor legale de viteză și viteza neadaptată la condițiile de trafic sunt unele dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram