Război în Ucraina, ziua 224: Atac cu drone și ironia de la Londra. Putin a promulgat anexările, iar Zelenski cere tribunal special

sport

Anchetă internă la Manchester United: 12 fotbaliști ai echipei s-ar fi simțit rău după meciul cu Sheriff Tiraspol

Foto: thesun.co.uk
19 septembrie 2022, ora 10:02
Distribuie:

Clubul de fotbal Manchester United a pornit o anchetă internă după ce 12 membri ai echipei s-au îmbolnăvit în aceeași zi. Sportivii au început să se simtă rău vineri dimineață, 16 septembrie, a doua zi după meciul de la Chișinău cu Sheriff Tiraspol. Se presupune că fotbaliștii, inclusiv Cristiano Ronaldo, s-ar fi intoxicat fie cu mâncarea consumată fie la Chișinău, fie în avion.

Publicația britanică The Sun scrie că jucătorii care au prezentat simptome de intoxicație au ratat antrenamentul de vinerea trecută. Nu se cunoaște cât de gravă este starea sportivilor. 

Manchester United a câștigat cu scorul de 2:0 meciul de joi, 15 septembrie cu Sheriff Tiraspol. Manchester United este unul dintre cele mai populare cluburi din lume, cu peste 50 de milioane de fani.

Am încercat să obținem o reacție de la Sheriff Tiraspol. Purtătorul de cuvânt al clubului, Miroslav Primovici ne-a spus că cei de la Manchester și-au organizat singuri șederea la Chișinău, așadar întreaga responsabilitate pentru cele întâmplate trebuie să și-o asume. 

Sheriff Tiraspol a pierdut în fața Manchester United: Scorul final

15 septembrie 2022, 21:09

Gestul lui Ronaldo atunci când un voluntar și o doctoriță de la urgență au vrut să facă un selfie cu fotbalistul

16 septembrie 2022, 12:09

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

sport

Bilanț uluitor pentru luptătorii modoveni de karate la Campionatul Mondial din Cehia: 22 de medalii, dintre care 5 de aur

05 octombrie 2022, ora 11:02
Distribuie:

Prestație remarcabilă pentru sportivii moldoveni la Campionatul Mondial de Karate Shotokan care a avut loc recent în orașul Karlovy Vary din Cehia. Cinci medalii de aur, 10 de argint și 7 de bronz este bilanțul evoluției reprezentanților țării noastre la categoriile juniori, tineret și seniori. 

În categoria de 80 de kilograme, bălțeanul Vitalie Spânu și-a trecut în palmares o nouă medalie de aur la proba individuală kumite, având prestații excelente în fața adversarilor din România, Bulgaria, iar în finală a dispus de un reprezentant din Azerbaidjan. 

Vitalie, care este și antrenor de karate shotokan, are în palmares 9 titluri de campion mondial și 7 de campion european, iar la competiția din Cehia a mai obținut 2 medalii de bronz în cadrul altor probe individuale. 

Pe prima treaptă a podiumului la difertite categorii de vârstă au mai urcat Cristian Braga, Corina Copacinschi, Maxim Guțu, dar și Mihail Volontir. 

Reprezentanții țării noastre din orașul Bălți au mai obținut 10 medalii de argint și 7 de bronz. 

La a 29-a ediție a Campionatului Mondial de Karate Shotokan care a avut loc în Cehia au participat luptători de karate din 32 de țări. 

Moldova a obținut aurul la un turneu internațional de gimnastică ritmică: Marea problemă a sportivelor care au învins Franța

29 septembrie 2022, 22:09

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram