Război în Ucraina, ziua 221: Mesaj optimist de la Zelenski, cadou din Germania și convoi atacat. UE: "Rusia e pe cale să piardă"

social

/VIDEO/ Aruncă deșeuri în locuri publice! Poliția semnalează „comportamente antisociale” ale protestatarilor din fața Parlamentului

20 septembrie 2022, ora 11:13
Distribuie:

Inspectoratul General al Poliției semnalează nereguli la protestul din fața clădirii Parlamentului al simpatizanților Partidului Politic Șor. Oamenii legi susțin că manifestații demonstrează un comportament antisocial, fumând în locuri nepermise și aruncând deșeuri în locuri publice. 

„Inclusiv blochează trecerea pentru pietoni pe trotuar, admit fumatul în locuri nepermise, aruncă deșeuri în locuri publice, acțiuni care contravin prevederilor Legii”, susțin reprezentanții poliției.

„Îndemnăm organizatorii acțiunii de protest să fie responsabili de acțiunile participanților și să aibă grijă de persoanele vârstnice, bolnave, să nu admită încălcarea drepturilor și libertăților altor persoane”, se mai menționează într-un comunicat de presă al IGP.

Potrivit poliției, de duminică, 18 septembrie, când au fost instalate corturile, până în prezent, au fost înregistrate mai multe cazuri când forțele de ordine au solicitat intervenția medicilor.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

social

/METEO/ Ploi în toată țara! Ce temperaturi vor înregistra termometrele în ultima zi de weekend

02 octombrie 2022, ora 09:00
Distribuie:

Pentru duminică, 2 octombrie, Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) prognozează temperaturi de până la +23 de grade Celsius. Pe întreg teritoriul țării se prevăd ploi, iar presiunea atmosferică va fi scăzută.

În timpul zilei, temperaturile maxime vor ajunge la +21 de grade în nordul țării. La sud, mercurul în termometre va urca până la +23 de grade Celsius, iar la centru - până la +22 de grade. 

La noapte, valorile termice ale aerului vor urca până la +14 grade Celsius în sudul țării, iar la nord și centru vom avea temperaturi de până la +12 grade, respectiv +13 grade.

Pe întreg teritoriul țării, vântul va sufla din nord-vest și va avea o viteză de 3-8 metri pe secundă.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram