Război în Ucraina, ziua 222: Atac la Zaporojie și recruți beți. Avertizarea unui ex-șef CIA, dacă Rusia ar folosi bomba atomică

comerciale

Asociația Agențiilor de Recrutare: Oportunitate de angajare legală în Irlanda pentru moldoveni (P)

14 septembrie 2022, ora 17:30
Distribuie:

Asociația Agențiilor de Recrutare (ARA) este organizația neguvernamentală care patronează agențiile naționale de recrutare licențiate, unde cetățenii Republicii Moldova își pot găsi locuri de muncă peste hotare. Asociația este formată din 9 agenții de recrutare, localizate pe întreg teritoriul țării, fiind accesibile oricărui cetățean care intenționează să aplice la ofertele de angajare.

Fiecare dintre agențiile pe care le patronează ARA sunt licențiate de către ANOFM (Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă). Astfel, moldovenii care aplică la oferte cu membrii ARA obțin contract de muncă legalizat și aprobat de către Republica Moldova și țara din Uniunea Europeană unde aleg să se angajeze. 

Rolul Asociației este de a supraveghea activitatea agențiilor, astfel încât cetățenii moldoveni să obțină locuri de muncă în companii de încredere din Europa, fiind respectate drepturile acestora stipulate în contractul lor individual de muncă.

Sub patronajul Asociației Agențiilor de Recrutare, se organizează un eveniment pentru moldovenii interesați de a locui și munci în Irlanda. Este vorba despre un interviu de angajare live, care are loc cu participarea angajatorului din Irlanda. 

Acesta este dispus să angajeze cel puțin 50 de persoane, care să suplinească diverse poziții în domenii precum comerțul cu amănuntul, agricultura, industria alimentară și construcție. 

Angajatorul va evalua candidați din diverse categorii de vârstă, iar cei selectați vor primi 50% reducere din costul biletelor la avion spre Irlanda.

Evenimente de acest fel au fost organizate de către ARA și în trecut, când același angajator și-a ales 50 de candidați moldoveni, care se bucură până în prezent de un loc de muncă în Irlanda.

Interviul oferă mai multe beneficii, cum ar fi: candidații se întâlnesc față în față cu angajatorul, primesc imediat răspuns la orice întrebare referitor la pozițiile de muncă la care aplică sau la condițiile de trai. 

În așa mod, candidatul este informat direct de către angajator despre salariu, sistemul de bonusare, sarcinile pe care le va efectua sau alte prevederi ale contractului individual de muncă, precum și despre localitatea și cultura țării în care urmează să se angajeze. 

Sună oricând la 0(22) 011 070 și adresează-te specialistului de recrutare din regiunea ta, ca să afli totul despre locurile vacante sau despre interviul de angajare

(P) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

comerciale

Ziua Națională a Vinului: Fiecare al treilea vizitator a interacționat cu ediția specială AnimAliens Wines - Carla's Dreams (P)

03 octombrie 2022, ora 17:15
Distribuie:

Prima apariție în public a ediției speciale AnimAliens Wines - Carla's Dreams, cel mai curajos proiect din istoria vinificației din Republica Moldova, a avut loc în acest weekend de Ziua Națională a Vinului din Piața Marii Adunări Naționale și la Castel Mimi. 

Amatorii vinurilor de calitate au avut posibilitatea să deguste cupajele: Red Dreams (Pinot Noir, Saperavi, Rară Neagră, recolta 2019), Rose Dreams (Pinot Noir, Saperavi, Rară Neagră, recolta 2021) și cupajul White Dreams (Feteasca Regală și Fetească Albă, recolta 2021).

Adrian Trofim, CEO Castel Mimi: “Pe parcursul a două zile, minim, fiecare al treilea vizitator al sărbătorii Ziua Națională a Vinului din Piața Marii Adunări Naționale a interacționat cu vinurile AnimAliens Wines - Carla's Dreams. 

Consumatorii au caracterizat aceste vinuri ca un produs balansat, plin de arome și gust. De o popularitate neașteptată s-a bucurat acest vin la  oaspeții din România”.

Din această săptămână, vinurile AnimAliens Wines - Carla's Dreams vor putea fi procurate în rețele comerciale din Republica Moldova și România. 

Ediția specială AnimAliens Wines - Carla's Dreams este un rezultat al unui efort comun între Carla's Dreams, unul dintre cele mai nonconformiste proiecte din industria muzicală și AnimAliens Wines, cel mai tânăr și curajos proiect din vinificația Republicii Moldova, produs de crama Castel Mimi. 

Pentru mai multe informații: +37369248009

(P) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Vinurile Castel Mimi: Jumătate de milion de sticle, exportate anual pentru amatori și experți din Japonia până în Canada (P)

29 septembrie 2022, 09:09

Castel Mimi - un proiect grandios de restaurare și dezvoltare a unui monument istoric din patrimoniul cultural al R. Moldova (P)

23 septembrie 2022, 17:09

Fundația Constantin Mimi împlinește 6 ani: De la proiecte sociale pentru refugiați până la strategia de dezvoltare regională (P)

21 septembrie 2022, 09:09

Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram