/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 219: Putin anexează 4 regiuni, Zelenski cere aderarea la NATO, iar SUA anunță noi sancțiuni

auto

BMW va intra în Extreme E? Are gata o maşină ce poate urca dune cu o declivitate de 130 de grade

FOTO: autoblog.md
15 septembrie 2022, ora 17:03
Distribuie:

BMW Middle East, divizia companiei din Orientul Mijlociu, a făcut public un clip video cu multă dinamică, pentru a anunţa un debut curând în Extreme E? Deşi nu se dau cărţile pe faţă, modelul protagonist principal oferă un indiciu mai mult decât clar.

Dune Taxi este un off-roader complet electric care arată în mod suspect ca o maşină participantă în campionatul electric Extreme E. Cu o probabilitate foarte mare este un Odyssey 21, însă stilizat drept un BMW, inclusiv printr-o grilă frontală bine cunoscută.

Citeşte continuarea şi vezi filmuleţul pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

auto

Premieră: Noile SUV-uri hibride Leading Ideal L8 şi L7 – aproape ca modelul de top, dar mai ieftine

FOTO: autoblog.md
30 septembrie 2022, ora 21:41
Distribuie:

Compania chineză Leading Ideal a ales ultima zi de septembrie pentru a anunţa extinderea gamei de modele. Au fost prezentate alte două SUV-uri care sunt derivate din modelul de top L9 şi producătorul speră la mai multe vânzări pentru că le va propune mai ieftin!

Noutăţile se numesc L8 şi L7, iar în cele ce urmează puteţi vedea diferenţa lor din profil, căci practic doar prin asta se deosebesc. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram