Război în Ucraina, ziua 222: Atac la Zaporojie și recruți beți. Avertizarea unui ex-șef CIA, dacă Rusia ar folosi bomba atomică

auto

Diablo – legendarul Lamborghini cu V12 care a definit mașinile super sport în deceniul său

FOTO: autoblog.md
19 septembrie 2022, ora 11:22
Distribuie:

În 2022, Lamborghini sărbătorește V12, legendarul motor cu 12 cilindri care a propulsat cele mai emblematice modele ale sale de aproape 60 de ani. Diablo este unul dintre ele: prima mașină super sport Lamborghini oferită într-o versiune cu tracțiune integrală.

Când și-a făcut debutul, Diablo a fost atât de înaintea timpului său încât a fost identificat ca un hypercar de serie. Prezentat oficial pe 21 ianuarie 1990 în cadrul Lamborghini Day la Sporting in Monte Carlo, motorul cu 12 cilindri s-a prezentat iniţial cu o cilindree de 5.7 litri și ulterior de 6.0 litri, producând o putere maximă de aproape 600 CP în versiunile stradale și 655 CP pe modelul de circuit GT1 Stradale, fabricat în doar două exemplare.

Citeşte articolul complet pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

auto

Premieră mondială: Noua familie Maserati GranTurismo

FOTO: autoblog.md
03 octombrie 2022, ora 15:03
Distribuie:

Maserati prezintă noul GranTurismo, marcând revenirea unui model iconic pentru brand, capabil să îmbine performanța sportivă cu confortul potrivit pentru distanțe lungi și luxul tipic al mărcii.

Acest model duce, de asemenea, Casa Tridentului înainte în viitor: este prima mașină din istoria mărcii care adoptă un propulsor 100% electric! Află mai multe pe AutoBlog.MD

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram