Război în Ucraina, ziua 222: Atac la Zaporojie și recruți beți. Avertizarea unui ex-șef CIA, dacă Rusia ar folosi bomba atomică

economic

/DOC/ Călătoriile raionale și interraionale se ieftinesc: Când intră în vigoare noile tarife anunțate de ANTA

Foto simbol
16 septembrie 2022, ora 16:17
Distribuie:

Agenția Națională Transport Auto (ANTA) a stabilit noi tarife plafon care vor fi aplicate la efectuarea transportului rutier de persoane, prin servicii regulate în trafic raional și interraional. Potrivit documentului, prețul unei călătorii scade cu 1 ban, iar noile tarife vor fi aplicate din 19 septembrie.

Tariful pornește de la prețul mediu al produselor petroliere în perioada 10  – 16 septembrie.

Astfel, în traficul interraional, pentru categoria de confort I a fost stabilit tariful plafon de 0,96 lei/km pentru un pasager, iar pentru categoria de confort II – 0,85 lei/km pentru un pasager.

În traficul raional, pentru categoria de confort I se aplică tariful plafon de 1,06 lei/km pentru un pasager, iar pentru categoria de confort II – 0,95 lei/km pentru un pasager.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

/DOC/ Călătoriile raionale și interraionale se scumpesc: Când intră în vigoare noile tarife anunțate de ANTA

05 septembrie 2022, 11:09

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

economic

Săptămâna începe cu noi scumpiri la pompă! ANRE a aprobat noi prețuri-plafon pentru benzină și motorină

03 octombrie 2022, ora 12:18
Distribuie:

Săptămâna începe cu noi scumpiri la carburanți. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a afișat noi prețuri-plafon valabile pentru marți, 4 octombrie.

Astfel, un litru de benzină A95 va costa 24,07 de lei, cu 6 bani mai mult decât astăzi. În acelaşi timp, motorina se scumpeşte cu 7 bani şi se va vinde la pompă cu cel mult 25,47 de lei.

ANRE reiterează că în baza Metodologiei aplicate, carburanţii se comercializează la pompă la un preţ corect, racordat la realităţile zilei. Nivelul preţurilor la produsele petroliere este influenţat doar de evoluţiile pe piaţa internaţională, fiind exclusă posibilitatea companiilor petroliere să intervină în procesul de stabilire a acestora.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram