Război în Ucraina, ziua 215: Avertisment din SUA, cozi la vamă și noi gropi comune. NATO are un răspuns în caz de atac nuclear

social

/DOC/ Circulația transportului pe un bulevard din Capitală va fi parțial sistată din cauza unui meci de fotbal

12 septembrie 2022, ora 22:44
Distribuie:

Circulația transportului pe bulevardul Dacia, tronsonul cuprins între strada Burebista și bulevardul Cuza-Vodă, direcția de deplasare spre Centru, va fi parțial sistată pe 15 septembrie. Decizia a fost luată în contextul organizării meciului de fotbal dintre Sheriff Tiraspol și Manchester United.

Meciul va avea loc între orele 19:45 - 21:45, pe Stadionul de Fotbal „ZIMBRU”, iar transportul va fi parțial sistat între orele 16:00 - 20:30.

Itinerarul rutei de troleibuz nr. 22 se va scurta până la bulevardul Traian.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

social

/VIDEO/ Interpreta Kătălina Rusu, însărcinată pentru a treia oară. „Este frumos, este o binecuvântare”

26 septembrie 2022, ora 18:13
Distribuie:

Interpreta Kătălina Rusu trăiește unul dintre cele mai frumoase momente din viața unei femei. Artista, mamă a două fete, este însărcinată pentru a treia oară și așteaptă încă o fetiță. 

Dezvăluirea a fost făcută în cadrul ediției de duminică, 25 septembrie, a emisiunii „Iubește Viața” la TV8. „Este frumos, este o binecuvântare când se întâmplă. Important e să fim sănătoase”, a spus Kătălina.

Cântăreața spune că deși diferența de vârstă dintre fetițele ei este mică, a treia sarcină a fost planificată, dar și că nu își mai dorește alți copii. „Ne oprim la trei copii”, a povestit Kătălina Rusu. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram