Război în Ucraina, ziua 225: Bombardamente devastatoare la Zaporojie. Zelenski anunță noi localităţi eliberate

social

Doi polițiști de patrulare din Bălți, cercetați pentru corupere pasivă: Pentru ce ar fi cerut 3.000 de lei de la un șofer

13 septembrie 2022, ora 15:12
Distribuie:

Doi agenți de patrulare din cadrul Inspectoratului Național de Securitate Publică  sunt cercetați de ofițerii Direcției Generale Teritoriale Nord a CNA și procurorii anticorupție, fiind bănuiți de corupere pasivă. Aceștia ar fi cerut 3.000 de lei de la un șofer pentru a nu documenta un pretins caz de conducere a automobilului în stare de ebrietate. 

Potrivit denunțătorului, acesta a fost stopat de către doi polițiști de patrulare, care, în urma testării alcoolscopice au constatat că șoferul s-ar fi aflat la volan în stare de ebrietate. 

Pentru a nu înregistra cazul i-ar fi cerut acestuia 3.000 de lei. Ulterior, unul dintre polițiști i-ar fi sugerat denunțătorului să transmită banii prin intermediul unui angajat al unei stații de alimentare din Bălți. 

Pe marginea acestui caz a fost inițiată o urmărire penală pentru corupere pasivă. Astfel, sub controlul CNA și al PA a avut loc transmiterea banilor către intermediar care, la solicitarea anchetatorilor, a predat benevol suma transmisă. 

La fața locului a fost reținut pentru 72 de ore și unul dintre polițiști, celălalt fiind cercetat în stare de libertate. 

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Un polițist din Drochia, denunțat la CNA: Ar fi cerut mită pentru a elibera un automobil de la parcarea specială

08 septembrie 2022, 18:09

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

social

„Zbura” cu 149 de km/oră pe un traseu de la Cantemir, limitat la 90! Șoferul, sancționat de poliție

06 octombrie 2022, ora 12:47
Distribuie:

„Zbura” cu 149 de kilometri la oră pe un sector de drum limitat la 90. Este isprava unui șofer de 61 de ani din raionul Cantemir. 

Viteza a fost înregistrată joi dimineață, 6 octombrie, cu ajutorul unui aparat radar, care poate înregistra viteza de deplasare a unui vehicul de la o distanţă de peste un kilometru.

Șoferul de 61 de ani a fost documentat și sancționat pentru încălcarea comisă în traficul rutier.

Potrivit poliției, depășirea limitelor legale de viteză și viteza neadaptată la condițiile de trafic sunt unele dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram