Război în Ucraina, ziua 217: Mesajul lui Zelenski pentru Putin și rezultatele referendumului. Kremlinul anunță un „minim obiectiv”

comerciale

Farmacia Familiei: 3 alimente de toamnă bune pentru inimă (P)

15 septembrie 2022, ora 16:53
Distribuie:

Pentru că alimentaţia are un cuvânt greu de spus când vine vorba de sănătatea inimii, specialiştii ne recomandă 3 dintre alimentele pe care le “culegem” toamna care ne protejează “motorul” organismului.

Roşiile conţin licopen, antioxidant care protejează de bolile de inimă şi de cancerul la sân. Pentru un efect maxim, ar trebui consumate în stare naturală şi nu în sosuri dulci.

Miezul de nucă este un fruct pe cât de gustos, pe atât de sănătos. Conţine minerale, vitamine şi grăsimi vegetale, bune împotriva colesterolului. Consumat după fiecare masă, împiedică îngroşarea arterelor şi previne bolile de inimă.

Vinul roşu conţine resveratrolul, o substanţă care are rol în stoparea modificărilor ce apar la nivelul genelor responsabile de buna funcţionare a inimii. Nu abuzaţi, însă, de el pentru că prea mult alcool poate avea efecte grave asupra sănătăţii.

Inima noastră muncește non-stop toată viața, oferă-i respectul de care are nevoie în fiecare zi cu câteva obiceiuri simple și suplimentele recomandate de către Farmacia Familiei a căror combinații unice de ingrediente satisface nevoile zilnice ale fiecărei inimi.

Produsele cu Omega 3 asigură necesarul zilnic de aminoacizi, vitali pentru îmbunătățirea calității vieții, mai ales în cazul unui nivel ridicat al colesterolului, a problemelor de circulație, stres, diabet, greutate excesivă sau oboseală cronică.

bitonic
omega 3

Ceaiul Hipertensiv Farmacia Familiei

Acest ceai are efect sedativ cardiac şi nervos, vasodilatator, anticoagulant, reglează circulația sângelui, scade tensiunea, previne infarctele şi accidentele vasculare.

ceai tensiune

Ține minte, primordială este prevenția! Tratamentul preventiv garantează o longevitate activă!

(P) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Farmacia Familiei: Lentilele progresive îmbină trei perechi de ochelari în una singură (P)

04 iulie 2022, 09:07

Farmacia Familiei a obținut Mercuriul de Aur la concursul „Marca comercială a anului 2021” (P)

17 iunie 2022, 19:06

Farmacia Familiei: Cancerul de piele poate fi prevenit! Fii în siguranță la soare! Testează-te gratuit (P)

13 mai 2022, 09:05

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

comerciale

Horus Energy: Specialiștii verifică funcționalitatea echipamentelor la stațiile de pompare a agentului termic din Chișinău (P)

28 septembrie 2022, ora 11:50
Distribuie:

Revizia echipamentelor se face în scop de profilaxie, înaintea începerii sezonului de încălzire. Este verificat utilajul modernizate de către Compania “Horus Energy” la cele trei stații pompare ale SA “Termoelectrica”- Nr.6 din sectorul Râscani și la Stația de pompare Nr.4 si Nr.22 din sectorul Botanica.

Anul trecut, specialiștii “Horus Energy” au montat și pus în funcțiune pompe și conducte noi, au montat armatura de reglare și secționare. 

Utilajul electric a fost înlocuit cu echipament cu un nivel de automatizare și semnalizare performant ale companiei Siemens, cu parametri de eficientă energetică de ultimă generație. 

Noul echipament electric de tensiune joasa si medie este bazat pe celule ABB. 

În urma modernizării, cheltuielile de mentenanță s-au redus substanțial.

În activitatea sa, "Horus Energy" colaborează cu diverse companii internaționale, lideri pe piața energetică, atât din Vest, cât și din Est și pune în prim plan calitatea utilijalui și nivelul de eficiență al acestuia.

(P) Acest material este un articol comercial și nu prezintă punctul de vedere al redacției TV8. Instituția nu poartă responsabilitate pentru conținutul textului de mai sus.

Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram