Război în Ucraina, ziua 224: Atac cu drone și ironia de la Londra. Putin a promulgat anexările, iar Zelenski cere tribunal special

sport

/VIDEO/ Gestul lui Ronaldo atunci când un voluntar și o doctoriță de la urgență au vrut să facă un selfie cu fotbalistul

16 septembrie 2022, ora 12:20
Distribuie:

Celebrul fotbalist Cristiano Ronaldo și-a salutat joi seară fanii de la Chișinău, înainte și după meciul dintre Sheriff Tiraspol și Manchester United. Sportivul a oferit autografe și s-a lăsat fotografiat, însă nu a reacționat la fel de prietenos la sfârșitul partidei, atunci când un tânăr s-a apropiat de el și l-a atins pe umăr, cerându-i să facă împreună un selfie. 

Cristiano Ronaldo venea agale de pe banca de rezerve, unde a ajuns după ce-a fost schimbat de antrenorul Erik ten Ha când tânărul voluntar, îmbrăcat în vestă verde a alergat după el. Portughezul a părut surprins de gest, însă deși pare să le fi dat celor de la pază indicații să îl lase în pace pe tânăr, așa și nu a acceptat să facă o fotografie cu el. Momentul poate fi văzut mai jos.

O situație asemănătoare a avut loc și între cele două reprize. Fotbalistul a reacționat nervos atunci când o doctoriță de la urgență, cu telefonul în mână, s-a apropiat de el, vrând cel mai probabil să facă și ea un selfie. Imaginile au fost surprinse de camerele de filmat și au putut fi văzute și în timpul transmisiunii live a meciului dintre Sheriff Tiraspol și Manchester United, încheiat cu 0:2 în favoarea echipe engleze.

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

sport

Bilanț uluitor pentru luptătorii modoveni de karate la Campionatul Mondial din Cehia: 22 de medalii, dintre care 5 de aur

05 octombrie 2022, ora 11:02
Distribuie:

Prestație remarcabilă pentru sportivii moldoveni la Campionatul Mondial de Karate Shotokan care a avut loc recent în orașul Karlovy Vary din Cehia. Cinci medalii de aur, 10 de argint și 7 de bronz este bilanțul evoluției reprezentanților țării noastre la categoriile juniori, tineret și seniori. 

În categoria de 80 de kilograme, bălțeanul Vitalie Spânu și-a trecut în palmares o nouă medalie de aur la proba individuală kumite, având prestații excelente în fața adversarilor din România, Bulgaria, iar în finală a dispus de un reprezentant din Azerbaidjan. 

Vitalie, care este și antrenor de karate shotokan, are în palmares 9 titluri de campion mondial și 7 de campion european, iar la competiția din Cehia a mai obținut 2 medalii de bronz în cadrul altor probe individuale. 

Pe prima treaptă a podiumului la difertite categorii de vârstă au mai urcat Cristian Braga, Corina Copacinschi, Maxim Guțu, dar și Mihail Volontir. 

Reprezentanții țării noastre din orașul Bălți au mai obținut 10 medalii de argint și 7 de bronz. 

La a 29-a ediție a Campionatului Mondial de Karate Shotokan care a avut loc în Cehia au participat luptători de karate din 32 de țări. 

Moldova a obținut aurul la un turneu internațional de gimnastică ritmică: Marea problemă a sportivelor care au învins Franța

29 septembrie 2022, 22:09

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram