Război în Ucraina, ziua 222: Atac la Zaporojie și recruți beți. Avertizarea unui ex-șef CIA, dacă Rusia ar folosi bomba atomică

timp liber

/HOROSCOP/ Berbecii trebuie să evite eforturile exagerate, iar Fecioarele să nu uite de nevoile sufletului

20 septembrie 2022, ora 08:30
Distribuie:

Capricornii ar fi cazul să-și păstreze demnitatea intactă în orice situație, dar nu la nivel superficial.

Horoscop Berbec – 20 septembrie 2022: Ar fi frumos să fii mai pașnic astăzi, inclusiv față de propria persoană, să eviți eforturile exagerate, dar și agitația. Este o zi potrivită ca să te așezi strâmb și să judeci drept tot ceea ce crezi că nu e în regulă în existența ta.

Horoscop Taur – 20 septembrie 2022: Ai tot sprijinul necesar pentru a ajusta acele domenii din viața ta care nu-ți sunt pe plac. Mai întâi, trebuie să-ți pregătești o strategie pe care să o îmbunătățești pe parcurs. 

Horoscop Gemeni – 20 septembrie 2022: Este un moment bun pentru a te întoarce cu fața la tine și a-i lăsa pe cei din jur în pace, să se ocupe de problemele lor. Poți descoperi calități personale pe care nu le-ai mai folosit demult sau niciodată. 

Horoscop Rac – 20 septembrie 2022: Chiar dacă vezi în jur reacții nepotrivite, inclusiv opoziție sau condamnarea unor gesturi de-ale tale, ar fi bine să-ți vezi de treburile tale, nestingherit. Până la urmă, nu e nevoie să te înțeleagă sau să te aprobe toți. 

Horoscop Leu – 20 septembrie 2022: Sunt posibile unele turbulențe provocate de persoane care obișnuiesc să-și bage nasul unde nu le fierbe oala. Ai nevoie doar să fii tu însuți, nobil și generos, ca să nu te lași influențat de astfel de preocupări inutile.

Horoscop Fecioară – 20 septembrie 2022: Ai multe dorințe intense, cauți soluții pentru a le vedea realizate și e bine așa, cu condiția să nu fie singura ta preocupare. Este bine să nu uiți de nevoile sufletului, în toată această agitație zilnică. 

Horoscop Balanță – 20 septembrie 2022: Poate că nu vei înțelege mare lucru din replicile sau gesturile unora dintre cei din jur, dar nici nu e cazul să-ți bați capul prea mult. Tu îți ordonezi propria lume și ar fi bine să-ți dai seama ce implicații are acest lucru. 

Horoscop Scorpion – 20 septembrie 2022: Există mai multe surse de nemulțumire, dar ar fi bine să nu le lași să te ia în stăpânire, nici măcar pe cele mai sensibile dintre ele, de exemplu cele provocate de cei dragi. Până la urmă, ești responsabil doar pentru propriile fapte. 

Horoscop Săgetător – 20 septembrie 2022: Cel mai bun lucru pe care-l poți face este să îți menții încrederea în propria viziune asupra vieții și oamenilor, ca să reziști oricărui asalt venit de la cei din jur care nici nu te înțeleg, nici nu te cunosc. 

Horoscop Capricorn – 20 septembrie 2022: Ar fi cazul să-ți păstrezi demnitatea intactă în orice situație, dar nu la nivel superficial, solicitând privilegii care să te situeze deasupra altora. Demnitatea nu se păstrează cu mai mulți bani sau mai multe bunuri materiale.

Horoscop Vărsător – 20 septembrie 2022: Este un moment bun să-ți revizuiești atitudinea față de propria viață și propriile probleme, ca să descoperi câte dintre ele sunt provocate doar de tine și de propriile atitudini greșite. 

Horoscop Pești – 20 septembrie 2022: Anumite decizii pot fi regândite și reformulate, în special cele în legătură cu care ai avut cele mai multe îndoieli. Numai că este necesar să fii corect până la capăt cu toți cei implicați.

Sursa: Libertatea

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

timp liber

Buget de circa jumătate de milion de euro pentru realizarea filmului „Carbon”. Regizor: „Producția a fost foarte dificilă”

03 octombrie 2022, ora 12:27
Distribuie:

Aproximativ jumătate de milion de euro au fost cheltuiți pentru realizarea filmului „Carbon”. Declarația a fost făcută de regizorul filmului, Ion Borș, în cadrul emisiunii „Iubește viața” de la TV8. Potrivit acestuia, filmările producției au fost dificile din cauza pandemiei de COVID-19. 

„Bugetul încă nu a ajuns la final, mai avem cheltuieli și pentru promovare. Dar în linii generale depășește 500 mii de euro. Producția a fost foarte dificilă, am avut de filmat toată Moldova pe timp de pandemie. Multe locuri nu erau accesibile, dar am avut foarte mare noroc că toate instituțiile publice au fost destul de deschise și ne-au ajutat: Inspectoratul de Poliție, Ministerul Afacerilor Interne, Armata Națională”,  a spus regizorul.

Ion Borș a relatat că așteaptă cu nerăbdare să vadă care va fi reacția publicului din țara noastră.

„Nu ne-am creat așteptări și nu ne-am pus speranțe să fie cel mai bun. Dar feedbackul pe care îl avem este pozitiv și bun, ne confirmă și festivalurile internaționale la care participăm. Nu ne rămâne decât să așteptăm reacția publicului de acasă. Biletele se vând, mai sunt câteva locuri”, a spus Borș.

Filmul CARBON, a cărui acțiune are loc în Moldova anului 1992, în nemijlocita apropiere de zonele „fierbinți” ale conflictului de pe Nistru, povestește istoria unui tânăr tractorist, Dima, care pornește într-o aventură absurdă, plină de situații penibile în care eroul se ciocnește de indiferența, goana după profit și prostia oamenilor care îl înconjoară. Din toată această poveste, Dima învață un lucru important –„să fie om!”, o lecție care, în cele din urmă, reușește să îi schimbe viața.

Din distribuție mai fac parte actorul român Ion Vântu, originar din Cernăuți, Igor Caras-Romanov, Adriana Bîtcă, Constantin Haret și Ion Coșeru.

Menționăm că, filmul Carbon, în regia lui Ion Borș, a fost înaintat de comitetului de selecție din Republica Moldova pentru premiile Oscar 2023, la categoria „Cel mai bun film străin”. Decizia a fost luată chiar în ziua în care a avut loc premiera mondială a filmului, CARBON fiind proiectat în cadrul Festivalului Internațional de Film de la San Sebastian.

Premiera națională a filmului „CARBON” va avea loc pe 4 octombrie la Palatul Național „Nicolae Sulac”. Începând cu 6 octombrie, CARBON va fi proiectat în sălile de cinema. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram