Război în Ucraina, ziua 224: Atac cu drone și ironia de la Londra. Putin a promulgat anexările, iar Zelenski anunţă succese

timp liber

/HOROSCOP/ Dorințele Peștilor se lovesc de opoziția unor apropiați, iar Săgetătorii trebuie să inițieze dialoguri utile

16 septembrie 2022, ora 08:30
Distribuie:

Taurii pot pierde astăzi multe, fără să-și dea seama, în special în relațiile cu cei dragi, pierd teren și încrederea lor.

Horoscop Berbec – 16 septembrie 2022: Multe dintre situațiile pe care le vei trăi astăzi te pot determina să devii mai nervos și să refuzi orice, de la interacțiunile obișnuite la situațiile în care ți se cere să oferi un ajutor sau să fii de acord cu o propunere de bun simț.

Horoscop Taur – 16 septembrie 2022: Poți pierde astăzi multe, fără să-ți dai seama, în special în relațiile cu cei dragi. Pierzi teren și încrederea lor doar pentru că te animă un egoism accentuat pe care nu vrei să-l ții sub control pentru că ai impresia că trebuie să te aperi. 

Horoscop Gemeni – 16 septembrie 2022: Este o zi destul de complicată, în care vorbele nu spun totul, iar gesturile spun prea multe. Ar fi bine să-ți temperezi dorința de a ieși câștigător, cu orice preț, din orice dispută. 

Horoscop Rac – 16 septembrie 2022: Este important să ai o sursă sigură de pace și nu o poți găsi decât în interiorul tău. Poți transforma egoismul accentuat al acestei zile într-o preocupare sinceră pentru binele propriu, ținând cont și de ceea ce e bine pentru cei din jur. 

Horoscop Leu – 16 septembrie 2022: Chiar dacă ți se opun unii dintre apropiați și te simți nedreptățit, ar fi bine să abordezi situația cu mai multă flexibilitate, să o lași să curgă, să fii atent la variante și să te asiguri că păstrezi o cale de comunicare cu ei.

Horoscop Fecioară – 16 septembrie 2022: Ziua vine cu un amestec interesant de tendințe, din care vei alege ceea ce ți se potrivește cel mai bine. Te vei proteja mai bine, dacă vei alege să discuți problemele la obiect, fără să amesteci emoțiile în chestiuni raționale. 

Horoscop Balanță – 16 septembrie 2022: Este bine să te întorci, de fiecare dată când te simți tulburat, la spațiul tău interior pentru că acolo vei găsi și o sursă de echilibru și liniștea de care ai nevoie. Așa vei fi protejat de exagerări, pe un fond emoțional instabil. 

Horoscop Scorpion – 16 septembrie 2022: Te zbați să obții anumite beneficii de natură financiară, dar acestea nu vin așa cum vrei tu. Poate ar trebui să-ți schimbi complet abordarea, în sensul de a lăsa aceste chestiuni deoparte, să se așeze, să poți vedea și alternativele. 

Horoscop Săgetător – 16 septembrie 2022: Contează mult să te asiguri că dialogurile pe care le inițiezi sunt utile și celorlalți, ca să-i cointeresezi. Odată îndeplinită această condiție, se poate ajunge la soluții reale pentru problemele presante. 

Horoscop Capricorn – 16 septembrie 2022: Ești centrat pe propriile planuri, dorințe și aspirații, ceea ce e normal, cu condiția să nu exagerezi. Dacă nu mai vezi nimic în jur, din acest motiv, vei transforma această concentrare într-un dezavantaj.

Horoscop Vărsător – 16 septembrie 2022: Abordările tale rigide în domenii esențiale vor conduce la consecințe dure, tot pentru tine. Chiar dacă ți se pare că ai dreptate și că nu faci decât să te aperi de pericole potențiale, ar fi bine să încerci să fii mai pozitiv. 

Horoscop Pești – 16 septembrie 2022: E forfotă mare în familie și în anturaj, pe subiecte vechi și grele. Dorințele tale se lovesc de opoziția unor apropiați, dar numai pentru că sunt prea intense, nu pentru că ar fi nepotrivite.

Sursa: Libertatea

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

timp liber

/FOTO/ Mesaj nou de la Alla Pugaciova, pentru cei care susțin războiul din Ucraina: „Au fost iobagi și au devenit sclavi”

05 octombrie 2022, ora 09:13
Distribuie:

Primadona muzicii din perioada sovietică, Alla Pugaciova, a venit din nou cu un mesaj, în care condamnă acțiunile întreprinse de puterea rusă. Cântăreața i-a criticat pe cei care i-au murdărit numele și i-a numit „sclavii” și „iobagii” lui Putin.

„Doamne. Ce fericire că mă urăsc oamenii pe care nu i-am putut suporta niciodată. Dacă eu le-aș fi fost pe plac, asta ar fi însemnat că am cântat în zadar. Pricina este clară. Lasă-i să scrâșnească din dinți. Au fost iobagi și au devenit sclavi”, a scris Alla Pugaciova într-o postare pe Instagram

Anterior, cântăreața Alla Pugacheva a venit pe rețelele de socializare cu un prim apel „către Ministerul Justiției al Federației Ruse”, în care a cerut să fie înscrisă „în rândurile agenților străini ai țării sale iubite”. Acest anunț a venit în contextul recunoașterii soțului său, Maxim Galkin, de către autoritățile ruse, ca fiind agent străin, finanțat de Ucraina.

„Vă rog să mă înscrieți în rândurile agenților străini ai țării mele iubite, căci sunt solidară cu soțul meu, o persoană cinstită, decentă și sinceră, un adevărat și incoruptibil patriot al Rusiei, care dorește Patriei prosperitate, viață liniștită, libertatea la exprimare, încetarea morții băieților noștri pentru scopuri iluzorii care ne fac țara proscrisă și îngreunează viața cetățenilor noștri”, a scris Alla Pugaciova pe pagina sa de Instagram.

TV8.md reamintește că statutul de agent străin i-a fost atribuit lui Galkin din cauza „desfășurării activităților politice”. În același timp, Ucraina este listată ca sursă de finanțare. Maxim Galkin împreună cu soția sa Alla Pugaciova și copiii au părăsit Rusia aproape imediat după începutul războiului din Ucraina. Inițial, artistul a condamnat politica agresivă rusă îndreptată împotriva poporului ucrainean.

/FOTO/ Alla Pugaciova, apel către Ministerul Justiției al Rusiei: Cere să fie inclusă în lista agenților străini

18 septembrie 2022, 20:09

Maxim Galkin a fost declarat oficial „agent străin” în Rusia: Care este motivul

17 septembrie 2022, 13:09

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram