/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 219: Putin anexează 4 regiuni, Zelenski cere aderarea la NATO, iar SUA anunță noi sancțiuni

timp liber

/HOROSCOP/ Forfotă mare în cercul de prieteni al Săgetătorilor. Fecioarele, luate pe sus de o mulțime de probleme

23 septembrie 2022, ora 08:30
Distribuie:

Peștii oscilează mai mult decât de obicei între mai multe variante, care îi derutează și mai mult.

Horoscop Berbec – 23 septembrie 2022: Este o zi complicată din cauza unor acumulări pe care le descoperi acum ca și cum le-ai vedea prima oară. Sunt gânduri răzlețe care dau naștere unor emoții puternice, iar acestea te pot împiedica să-ți atingi scopurile stabilite.

Horoscop Taur – 23 septembrie 2022: Bine ar fi să nu te grăbești cu concluziile astăzi și să eviți categorisirea unor situații sau a unor persoane. Situațiile nu sunt bătute în cuie, iar oamenii pot fi convinși să se răzgândească. 

Horoscop Gemeni – 23 septembrie 2022: Ar fi de dorit să lași lucrurile să evolueze de la sine și să intervii doar dacă observi ceva care contrazice grav una dintre dorințele sau aspirațiile tale. Altfel, riști să blochezi situații care îți sunt favorabile. 

Horoscop Rac – 23 septembrie 2022: E mare concentrare de forțe în familie, la fel și în anturaj, iar ție îți revine misiunea de a da un sens pozitiv acestei concentrări. Este important să nu uiți de misiunea ta și să depășești orice obstacol interior care te-ar putea ține în loc. 

Horoscop Leu – 23 septembrie 2022: Senzația că ai prea multe pe cap poate fi reală, dar dacă te derutează, va trebui să intervii cu un efort de voință și să faci ordine în propriile gânduri. Dacă suporți presiunea interioară, vei reuși să-ți realizezi intențiile.

Horoscop Fecioară – 23 septembrie 2022: S-ar putea să te simți luat pe sus de mulțimea de probleme care cer atenția ta, dar și de atitudinea celor care ți le prezintă ca și cum ar fi vitale. Este necesar să-ți stabilești o ordine a priorităților. 

Horoscop Balanță – 23 septembrie 2022: Anumite planuri trebuie abandonate, altele regândite, dar ai putea respinge aceste realități pentru că nu vezi rostul acestor modificări. Scopul este să te poți adapta mai ușor la realitate, nu să încerci să o modifici în favoarea ta. 

Horoscop Scorpion – 23 septembrie 2022: Contează mult să-ți limpezești gândurile, măcar un pic, să renunți măcar la cele mai negre dintre ele. Dacă vei reuși, vei merge mai departe, în tot ce ai de făcut, fără poveri inutile. 

Horoscop Săgetător – 23 septembrie 2022: E forfotă mare în cercul de prieteni, la fel și în relațiile cu cei dragi. Ai mule de făcut și la fel de multe de înțeles în legătură cu ceea ce se cere de la tine. Dar nu trebuie să le faci pe toate deodată. 

Horoscop Capricorn – 23 septembrie 2022: Se revine asupra unei decizii care te avantaja pe plan profesional și te poți simți nedreptățit. Pe de altă parte, poate fi vorba și despre o decizie a unor superiori care modifică totul, inclusive locul tău în cadrul echipei din care faci parte.

Horoscop Vărsător – 23 septembrie 2022: Ai nevoie de pace și de bună înțelegere în familie, dar nu le poți cere, pur și simplu, de la ceilalți. Este necesar să contribui, în mod direct, la crearea lor și să depui eforturi zi de zi pentru a le construi. 

Horoscop Pești – 23 septembrie 2022: Oscilezi mai mult decât de obicei între mai multe variante, poate și pentru că anumite persoane, care contează pentru tine, susțin variante diferite și îți sugerează soluții care te derutează și mai mult.

Sursa: Libertatea

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

timp liber

/HOROSCOP/ Săgetătorii sunt în elementul lor. Ziua aduce optimism pentru Pești, iar Gemenii ar trebui să evite exagerările

30 septembrie 2022, ora 08:30
Distribuie:

Balanțele trebuie să fie echilibrate, ca să poată judeca totul așa cum se cuvine, să nu se grăbească cu concluzii. Săgetătorii sunt în elementul lor. Ziua aduce optimism pentru Pești, iar Gemenii ar trebui să evite exagerările.

Horoscop Berbec – 30 septembrie 2022: Este o zi foarte bună pentru cei care iubesc adevărul, dar știu și când e cazul să-l rostească și cum. Ca să nu ajungi la conflicte, ar fi bine să te ocupi de treburile tale care, oricum, nu sunt deloc puține și nici ușor de rezolvat.

Horoscop Taur – 30 septembrie 2022: Vrei cam multe și nici nu-ți convine să ai răbdare, ca să le obții. Contextul nu favorizează forțările, ba chiar promite rezolvări celor care știu să se adapteze la realitate și dau dovadă de respect față de ceilalți. 

Horoscop Gemeni – 30 septembrie 2022: Ar fi bine să rămâi cu picioarele pe pământ și să eviți exagerările, de exemplu abordările superficiale ale unor situații pe care nu le cunoști prea bine. Există riscul să te amăgești singur. 

Horoscop Rac – 30 septembrie 2022: Tentația vine sub forma dorinței de a reuși să le rezolvi pe toate repede și bine, ignorând obstacolele. Este esențial să observi cu atenție orice problemă, ca să nu te trezești cu complicații nedorite. 

Horoscop Leu – 30 septembrie 2022: E multă agitație, dorință de a ieși în evidență și un orgoliu ceva mai subtil care te invită să arăți că le știi pe toate. Dincolo de toate aceste tentații, te așteaptă o zi de performanță adevărată, dar aceasta se obține doar prin muncă și seriozitate.

Horoscop Fecioară – 30 septembrie 2022: S-ar putea să ieși din zona ta de confort astăzi, în încercarea de a te simți mai bine în propria piele și de a le arăta apropiaților că te pricepi și tu la ceea ce aceștia cred că știu cel mai bine. 

Horoscop Balanță – 30 septembrie 2022: Este important să fii echilibrat astăzi, ca să poți judeca totul așa cum se cuvine, să nu te grăbești cu concluziile și să nu consideri a fi rezolvate probleme care se vor ramifica în scurt timp. 

Horoscop Scorpion – 30 septembrie 2022: Nu-ți este pe plac nici optimismul natural al unora, nici pesimismul altora. Ai prefera o abordare de mijloc, dar pentru asta trebuie să te implici, să-ți spui părerea, să oferi sfaturi bine gândite. 

Horoscop Săgetător – 30 septembrie 2022: Ești în elementul tău astăzi, dar tocmai din acest motiv ai putea ajunge mai repede la exagerări. Imaginea ta publică este destul de confuză în acest moment, dar vor veni și vremuri mai bune. 

Horoscop Capricorn – 30 septembrie 2022: Cel mai bun lucru pe care-l poți face astăzi este să te ocupi de tine, de nevoile tale profunde, de lectura unei cărți care să-ți schimbe anumite convingeri limitative. Ai nevoie de o sursă de inspirație. 

Horoscop Vărsător – 30 septembrie 2022: Te atrage entuziasmul unora dintre apropiați, accepți imediat propunerile lor și participi la rezolvarea unor complicații. Singura problemă este că îți vei neglija treburile personale, de care nu se poate ocupa nimeni. 

Horoscop Pești – 30 septembrie 2022: Este o zi care aduce optimism și dorință de a aborda pozitiv orice problemă, mai veche sau mai nouă. Este necesar să eviți exagerările, de orice fel, mai ales cele verbale.

Sursa: Libertatea

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram