Război în Ucraina, ziua 217: Mesajul lui Zelenski pentru Putin și rezultatele referendumului. CIA: Armata rusă are multe probleme

timp liber

/HOROSCOP/ Soarele iese pe strada Balanțelor. Capricornii trebuie să fie senini, iar Taurii să evite reacțiile exagerate

22 septembrie 2022, ora 08:30
Distribuie:

Balanțele se pot bucura de pe acum de faptul că soarele va ieși și pe strada lor, începând de mâine. Capricornii trebuie să fie senini, iar Taurii să evite reacțiile exagerate.

Horoscop Berbec – 22 septembrie 2022: Ziua poate fi dominată de o grabă nejustificată, apărută din cauza senzației că trebuie, neapărat, să finalizezi anumite demersuri. Graba nu face decât să te agite și te poate determina să omiți detalii importante.

Horoscop Taur – 22 septembrie 2022: Este necesar să păstrezi o atitudine cât mai rezonabilă pe parcursul întregi zile și să eviți reacțiile exagerate, ca să nu-ți tulburi singur pacea sufletului și să îi dai peste cap și pe cei din jur. 

Horoscop Gemeni – 22 septembrie 2022: Este o zi în care orgoliul îți poate distorsiona suficient judecata cât să faci gafe în timpul unor discuții importante sau să iei decizii insuficient gândite. Este o zi de presiune, dar nu e obligatoriu să te lași presat în vreun fel. 

Horoscop Rac – 22 septembrie 2022: Este bine să ai un reper personal cât mai solid, izvorât din experiență, ca să știi când să pleci dintr-un loc anume și când e cazul să taci. Liniștea ta sufletească e mai prețioasă decât o replică dată cuiva care spune vorbe goale. 

Horoscop Leu – 22 septembrie 2022: Există o presiune care te constrânge să îți limitezi și planurile pentru ziua de astăzi și interacțiunile importante. Anumite demersuri pot fi întârziate, amânate sau modificate, fără să fii consultat.

Horoscop Fecioară – 22 septembrie 2022: Poți avea senzația că ceva se încheie și ai dreptate, numai că e un final firesc al unei perioade în care ai fost mai solicitat, mai plin de energie și de motivație. Nu vei rămâne fără energie, dar va fi direcționată mai precis. 

Horoscop Balanță – 22 septembrie 2022: Te poți bucura de pe acum de faptul că soarele va ieși și pe strada ta, începând de mâine. Astăzi ai nevoie de o atitudine mai senină și mai calmă, mai ales față de situațiile supărătoare. 

Horoscop Scorpion – 22 septembrie 2022: Este important să eviți orice exagerare în relația cu cei din familie, să lași deoparte excesele de autoritate și să înțelegi că fiecare are locul său sub soare, un loc pe care nu-l poți stabili tu. 

Horoscop Săgetător – 22 septembrie 2022: Ai nevoie de rezerve de blândețe și de calm autentic pentru a ieși neșifonat din situațiile neplăcute de astăzi. Nu e mare lucru, dar vei vedea destule gesturi care te pot supăra suficient cât să vrei să pui la punct pe cineva. 

Horoscop Capricorn – 22 septembrie 2022: Va conta, la finalul acestei zile tulburi, cât de mult ai dorit să-ți păstrezi dispoziția senină și să stai departe de conflictele care te pun pe jar. Dacă îți lipsesc adversarii, e semn că ai devenit dependent de ei.

Horoscop Vărsător – 22 septembrie 2022: Poate fi o zi complicată, mai ales în cuplu, unde discuțiile pot lua o direcție neașteptat de neplăcută, în special din cauza administrării unor resurse comune sau a unor bunuri. 

Horoscop Pești – 22 septembrie 2022: Se pot complica lucrurile la locul de muncă, poate și pe fondul unor nemulțumiri care îți distrag atenția și îți diminuează eficiența. Ar fi bine să alungi gândurile negre, oricât de justificate ar părea.

Sursa: Libertatea

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

timp liber

/HOROSCOP/ Peștii trebuie să alunge gândurile negre ca să nu le coloreze realitatea, iar Berbecii vor avea o zi intensă

28 septembrie 2022, ora 08:30
Distribuie:

Vărsătorii se confruntă cu urmările unor gesturi discutabile pe care le-au făcut la un moment dat. Peștii trebuie să alunge gândurile negre ca să nu le coloreze realitatea, iar Berbecii vor avea o zi intensă.

Horoscop Berbec – 28 septembrie 2022: Este o zi intensă, cu numeroase momente în care va trebui să faci un efort sincer ca să te poți concentra pe ceea ce contează. Te-ar putea ajuta foarte mult să rămâi calm și să judeci totul la rece.

Horoscop Taur – 28 septembrie 2022: Chiar dacă ai impresia că în contextul actual este posibil să-ți vezi împlinite anumite dorințe, ar fi bine să măsori de mai multe ori și să tai o singură dată. Este important să păstrezi respectul cuvenit față de toți cei din jur. 

Horoscop Gemeni – 28 septembrie 2022: Este o zi care promite mult, dar nu în chestiunile care te interesează cel mai mult. Ceea ce se clarifică astăzi este legat de problemele urgente care nu sunt, neapărat, cele care creează presiune asupra ta. 

Horoscop Rac – 28 septembrie 2022: Emoțiile din gama negativă pot deveni mai puternice astăzi și va trebui să reziști acestui asalt, mai ales în relațiile cu cei dragi. Lipsa de încredere poate afecta destul de mult aceste relații delicate. 

Horoscop Leu – 28 septembrie 2022: Te vezi nevoit să-ți îndrepți atenția asupra problemelor din familie. Nu sunt noi, nu sunt nici neobișnuite, dar complicațiile pe care le-au generat au dus la această reticență care nu este doar a ta.

Horoscop Fecioară – 28 septembrie 2022: S-ar putea să te neliniștească anumite discuții sau reacțiile unor persoane din anturajul apropiat. Ar fi bine să nu te lași în voia acestor sentimente negative, ca să nu te cuprindă frica, oricât de motivată ar părea. 

Horoscop Balanță – 28 septembrie 2022: Este un moment bun pentru o selecție a planurilor, dorințelor și aspirațiilor. Altfel, există riscul să te risipești pe mai multe direcții și să epuizezi resurse prețioase. 

Horoscop Scorpion – 28 septembrie 2022: Orice complicație care apare ți se pare mai stresantă decât de obicei, poate și pentru că nu le-ai anticipat. Chiar dacă ar fi așa, tot va fi necesar să te mobilizezi și să le găsești o soluție. 

Horoscop Săgetător – 28 septembrie 2022: Ar fi bine să nu insiști prea mult cu cercetarea dedesubturilor unor probleme cu care te confrunți acum. Vei avea acces, la un moment dat, la aceste informații, dar trebuie să mai ai răbdare. 

Horoscop Capricorn – 28 septembrie 2022: Ar fi bine să-ți ajustezi atitudinea față de cei din jur în funcție de ceea ce poți observa în mod obiectiv. Fiind corect față de ei, vei avea parte de același comportament, din partea lor. 

Horoscop Vărsător – 28 septembrie 2022: Te confrunți cu urmările unor gesturi discutabile pe care le-ai făcut la un moment dat și nu-ți convine situația. Regretele sunt inutile, dacă nu înțelegi cum ai ajuns aici. 

Horoscop Pești – 28 septembrie 2022: Este important să alungi gândurile negre, ca să nu ajungă să-ți coloreze realitatea în tonuri închise. Chiar dacă ai impresia că așa te protejezi de orice posibilă dezamăgire, de fapt, îți creezi singur obstacole, pe care le vei întâlni mai târziu.

Sursa: Libertatea

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram