/VIDEO/ Război în Ucraina, ziua 219: Putin anexează 4 regiuni, Zelenski cere aderarea la NATO, iar SUA anunță noi sancțiuni

timp liber

/HOROSCOP/ Taurii vor avea parte de o zi cu spor în toate, iar Scorpionii de o zi dificilă din cauza emoțiilor

14 septembrie 2022, ora 08:51
Distribuie:

Ziua de 14 septembrie se arată a fi o zi cu spor în toate pentru Tauri. Între timp, Scorpionii vor avea o zi dificilă din cauza unor emoții greu de ocolit. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de azi.

Horoscop Berbec – 14 septembrie 2022: Este un moment bun pentru a te întoarce la optimism, la bunăvoință și amabilitate în orice interacțiune, chiar dacă unii dintre cei din jur nu-ți sunt prea simpatici și nici nu ai chef să le faci vreo concesie.

Horoscop Taur – 14 septembrie 2022: Ai spor în toate și acest detaliu poate face diferența între a avea o zi bună sau una proastă. Este important să rămâi în această sferă a lucrurilor bune, să apreciezi ceea ce funcționează așa cum trebuie. 

Horoscop Gemeni – 14 septembrie 2022: Cel mai puternic inamic cu care te vei confrunta astăzi este propria minte care tot derulează aceleași gânduri, însoțite de emoții negative. Ar fi bine să cauți soluții, chiar dacă nu le vezi deloc, în acest moment. 

Horoscop Rac – 14 septembrie 2022: Este o zi destul de calmă, chiar dacă apele se tulbură în profunzime și te poți simți copleșit, în anumite momente. Este bine să-ți propui, chiar de la primele ore, să faci lucruri bune și așa vei reuși să-ți faci ziua mai frumoasă. 

Horoscop Leu – 14 septembrie 2022: Pot să apară provocări, dar cele mai grele dintre ele vor veni de la tine, din interpretările pe care le vei da tu situațiilor. O soluție ar fi să încerci să vezi partea bună din fiecare om și din fiecare situație.

Fecioară – 14 septembrie 2022: În aparență, situația e sub control, dar dedesubturile sunt tulburi și greu de gestionat. Ca să te ferești de complicații, ar fi bine să stai departe de situațiile care te supără și să eviți conflictele, de orice fel. 

Horoscop Balanță – 14 septembrie 2022: Este posibil să te consideri blocat într-o situație neplăcută, din cauza unor persoane de la care ai așteptat un sprijin sau o formă de ajutor. Multe dintre aceste provocări sunt doar impresii false, care vor dispărea în scurt timp. 

Horoscop Scorpion – 14 septembrie 2022: Este o zi destul de dificilă din cauza unor emoții care vor fi greu de ocolit și de care vei scăpa greu, chiar și cu eforturi reale. Cel mai bun lucru pe care-l poți face este să-ți găsești și preocupări frumoase, ca să echilibrezi situația. 

Horoscop Săgetător – 14 septembrie 2022: Este bine să temperezi tonul, indiferent cu cine discuți și câtă dreptate ai avea. Este mai important să-ți păstrezi echilibrul decât să convingi pe cineva că ceea ce spui e corect. 

Horoscop Capricorn – 14 septembrie 2022: Dorințele tale te vor lua în stăpânire, în loc să fie invers și nu poate ieși nimic bun din asta. Va trebui să le domolești, măcar puțin, ca să te poți ocupa și de altceva. 

Horoscop Vărsător – 14 septembrie 2022: Ai nevoie de rădăcini sănătoase, ca să te poți înălța spre cer sigur pe tine și puternic. Dar rădăcinile sunt afectate de conflicte, de răni multiple și de supărări acumulate în ani. 

Horoscop Pești – 14 septembrie 2022: Este esențial să te ocupi de tine, dar cu blândețe și grijă față de starea ta de sănătate, în toate sensurile posibile. Frământările de zilele trecute nu ai dispărut nicăieri și de aceea nu trebuie să le lași să te tulbure din nou.

Sursa: Libertatea.

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

timp liber

/HOROSCOP/ Săgetătorii sunt în elementul lor. Ziua aduce optimism pentru Pești, iar Gemenii ar trebui să evite exagerările

30 septembrie 2022, ora 08:30
Distribuie:

Balanțele trebuie să fie echilibrate, ca să poată judeca totul așa cum se cuvine, să nu se grăbească cu concluzii. Săgetătorii sunt în elementul lor. Ziua aduce optimism pentru Pești, iar Gemenii ar trebui să evite exagerările.

Horoscop Berbec – 30 septembrie 2022: Este o zi foarte bună pentru cei care iubesc adevărul, dar știu și când e cazul să-l rostească și cum. Ca să nu ajungi la conflicte, ar fi bine să te ocupi de treburile tale care, oricum, nu sunt deloc puține și nici ușor de rezolvat.

Horoscop Taur – 30 septembrie 2022: Vrei cam multe și nici nu-ți convine să ai răbdare, ca să le obții. Contextul nu favorizează forțările, ba chiar promite rezolvări celor care știu să se adapteze la realitate și dau dovadă de respect față de ceilalți. 

Horoscop Gemeni – 30 septembrie 2022: Ar fi bine să rămâi cu picioarele pe pământ și să eviți exagerările, de exemplu abordările superficiale ale unor situații pe care nu le cunoști prea bine. Există riscul să te amăgești singur. 

Horoscop Rac – 30 septembrie 2022: Tentația vine sub forma dorinței de a reuși să le rezolvi pe toate repede și bine, ignorând obstacolele. Este esențial să observi cu atenție orice problemă, ca să nu te trezești cu complicații nedorite. 

Horoscop Leu – 30 septembrie 2022: E multă agitație, dorință de a ieși în evidență și un orgoliu ceva mai subtil care te invită să arăți că le știi pe toate. Dincolo de toate aceste tentații, te așteaptă o zi de performanță adevărată, dar aceasta se obține doar prin muncă și seriozitate.

Horoscop Fecioară – 30 septembrie 2022: S-ar putea să ieși din zona ta de confort astăzi, în încercarea de a te simți mai bine în propria piele și de a le arăta apropiaților că te pricepi și tu la ceea ce aceștia cred că știu cel mai bine. 

Horoscop Balanță – 30 septembrie 2022: Este important să fii echilibrat astăzi, ca să poți judeca totul așa cum se cuvine, să nu te grăbești cu concluziile și să nu consideri a fi rezolvate probleme care se vor ramifica în scurt timp. 

Horoscop Scorpion – 30 septembrie 2022: Nu-ți este pe plac nici optimismul natural al unora, nici pesimismul altora. Ai prefera o abordare de mijloc, dar pentru asta trebuie să te implici, să-ți spui părerea, să oferi sfaturi bine gândite. 

Horoscop Săgetător – 30 septembrie 2022: Ești în elementul tău astăzi, dar tocmai din acest motiv ai putea ajunge mai repede la exagerări. Imaginea ta publică este destul de confuză în acest moment, dar vor veni și vremuri mai bune. 

Horoscop Capricorn – 30 septembrie 2022: Cel mai bun lucru pe care-l poți face astăzi este să te ocupi de tine, de nevoile tale profunde, de lectura unei cărți care să-ți schimbe anumite convingeri limitative. Ai nevoie de o sursă de inspirație. 

Horoscop Vărsător – 30 septembrie 2022: Te atrage entuziasmul unora dintre apropiați, accepți imediat propunerile lor și participi la rezolvarea unor complicații. Singura problemă este că îți vei neglija treburile personale, de care nu se poate ocupa nimeni. 

Horoscop Pești – 30 septembrie 2022: Este o zi care aduce optimism și dorință de a aborda pozitiv orice problemă, mai veche sau mai nouă. Este necesar să eviți exagerările, de orice fel, mai ales cele verbale.

Sursa: Libertatea

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram