Război în Ucraina, ziua 222: Cameră de tortură și recruți beți. Avertizarea unui ex-șef CIA, dacă Rusia ar folosi bomba atomică

timp liber

/HOROSCOP/ Va fi o zi intensă cu mai multe confruntări pentru Săgetători și Lei. În schimb, Peștii se vor trezi la realitate

17 septembrie 2022, ora 09:30
Distribuie:

Săgetătorii au șanse să ajungă la adevărate confruntări verbale cu partenerii de orice fel sau cu superiorii, în cazul în care vor avea contact cu aceștia. Pentru Lei va fi de ajuns o discuție mai aprinsă cu un prieten sau cunoscuți, ca să se treacă la confruntări verbale. În schimb, Peștii au șanse să se trezească la realitate și să înțeleagă că se amăgesc singuri.

Horoscop Berbec – 17 septembrie 2022: S-ar putea să cedezi până la urmă și să accepți unele concluzii negative la care ai ajuns mai demult, dar ai avut rețineri și le-ai refuzat. Este o zi în care nu te avantajează preocupările de acest fel.

Horoscop Taur – 17 septembrie 2022: Poate te așteptai la o zi relaxantă și senină și poate fi așa, dar cu condiția să temperezi anumite impulsuri despre care știi, din experiență, că vor provoca tensiuni în relațiile cu cei dragi. 

Horoscop Gemeni – 17 septembrie 2022: S-ar putea să te dai singur peste cap cu mulțimea de gânduri și nemulțumiri pe care o tot derulezi în minte. Dacă tot te preocupă anumite probleme, ar fi benefic să cauți soluții cu calm și cu multă răbdare.

Horoscop Rac – 17 septembrie 2022: Cea mai mare slăbiciune vine de la tine, din propriile emoții și sentimente și are legătură cu felul în care te vezi pe tine. Dacă nu ai nicio problemă serioasă cu imaginea de sine, vei trece ușor peste orice neplăcere. 

Horoscop Leu – 17 septembrie 2022: Ziua poate deveni intensă fără să poți înțelege de ce și cum. E de ajuns o discuție mai aprinsă cu un prieten sau a unor cunoscuți, ca să se treacă la confruntări verbale care vor consuma multe resurse degeaba.

Horoscop Fecioară – 17 septembrie 2022: Este posibil să se ajungă la situații greu de gestionat, dacă ai vreun proiect major în derulare sau urmărești o anumită poziție pe plan profesional. Ar trebui evitate discuțiile fără rost, mai ales cele pe la colțuri.

Horoscop Balanță – 17 septembrie 2022: E o mare bătălie în interiorul tău între dorințele și aspirațiile tale și cele ale unor persoane pe care le respecți în mod deosebit. Ar fi bine să ai răbdare și să lași timpul să dezvăluie adevărul, să limpezească aceste idei. 

Horoscop Scorpion – 17 septembrie 2022: Este important să te implici în problemele din familie, dar din postura celui care oferă un exemplu de echilibru, de dreptate obiectivă, capabil să-și controleze emoțiile negative și impresiile de moment. 

Horoscop Săgetător – 17 septembrie 2022: Se poate ajunge la adevărate confruntări verbale cu partenerii de orice fel sau cu superiorii, în cazul în care vei avea contact cu aceștia. Este bine să-ți domolești singur emoțiile negative, ca să nu ajungă să te copleșească.

Horoscop Capricorn – 17 septembrie 2022: Problemele care îți vor atrage atenția astăzi sunt rezultatul unor deziluzii, al pierderii unor speranțe care erau deșarte. Sigur că prima ta reacție este de revoltă, dar în timp vei vedea că nu e chiar așa cum pare.

Horoscop Vărsător – 17 septembrie 2022: Îți pui piedici singur și la serviciu, și acasă printr-un soi de confuzie pe care o poți crea doar tu din cauza lipsei de încredere în sine. Treci printr-o perioadă de maturizare intensă, dar nu e corect ca și cei din jur să sufere din acest motiv. 

Horoscop Pești – 17 septembrie 2022: Vorbești mult de câteva săptămâni și ai zile, precum cea de azi, în care speri că vei obține mai multe cu vorba, prin sugestii și strategii inteligente. Astăzi sunt șanse să te trezești la realitate și să înțelegi că te amăgești singur.

Sursa: Libertatea.ro

Abonează-te la pagina de Telegram TV8.md pentru a fi la curent: t.me/tv8md

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!

timp liber

Buget de circa jumătate de milion de euro pentru realizarea filmului „Carbon”. Regizor: „Producția a fost foarte dificilă”

03 octombrie 2022, ora 12:27
Distribuie:

Aproximativ jumătate de milion de euro au fost cheltuiți pentru realizarea filmului „Carbon”. Declarația a fost făcută de regizorul filmului, Ion Borș, în cadrul emisiunii „Iubește viața” de la TV8. Potrivit acestuia, filmările producției au fost dificile din cauza pandemiei de COVID-19. 

„Bugetul încă nu a ajuns la final, mai avem cheltuieli și pentru promovare. Dar în linii generale depășește 500 mii de euro. Producția a fost foarte dificilă, am avut de filmat toată Moldova pe timp de pandemie. Multe locuri nu erau accesibile, dar am avut foarte mare noroc că toate instituțiile publice au fost destul de deschise și ne-au ajutat: Inspectoratul de Poliție, Ministerul Afacerilor Interne, Armata Națională”,  a spus regizorul.

Ion Borș a relatat că așteaptă cu nerăbdare să vadă care va fi reacția publicului din țara noastră.

„Nu ne-am creat așteptări și nu ne-am pus speranțe să fie cel mai bun. Dar feedbackul pe care îl avem este pozitiv și bun, ne confirmă și festivalurile internaționale la care participăm. Nu ne rămâne decât să așteptăm reacția publicului de acasă. Biletele se vând, mai sunt câteva locuri”, a spus Borș.

Filmul CARBON, a cărui acțiune are loc în Moldova anului 1992, în nemijlocita apropiere de zonele „fierbinți” ale conflictului de pe Nistru, povestește istoria unui tânăr tractorist, Dima, care pornește într-o aventură absurdă, plină de situații penibile în care eroul se ciocnește de indiferența, goana după profit și prostia oamenilor care îl înconjoară. Din toată această poveste, Dima învață un lucru important –„să fie om!”, o lecție care, în cele din urmă, reușește să îi schimbe viața.

Din distribuție mai fac parte actorul român Ion Vântu, originar din Cernăuți, Igor Caras-Romanov, Adriana Bîtcă, Constantin Haret și Ion Coșeru.

Menționăm că, filmul Carbon, în regia lui Ion Borș, a fost înaintat de comitetului de selecție din Republica Moldova pentru premiile Oscar 2023, la categoria „Cel mai bun film străin”. Decizia a fost luată chiar în ziua în care a avut loc premiera mondială a filmului, CARBON fiind proiectat în cadrul Festivalului Internațional de Film de la San Sebastian.

Premiera națională a filmului „CARBON” va avea loc pe 4 octombrie la Palatul Național „Nicolae Sulac”. Începând cu 6 octombrie, CARBON va fi proiectat în sălile de cinema. 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram